Abdullah kardeşim, bir set de benim almam mümkün mü? Facebook'da da görmüştüm ama başım kalabalıktı, şimdi yazmak nasip oldu.
Olur Adem ağabey. Buradan yada Messengerdan bana adres yazabilirsin.Abdullah kardeşim, bir set de benim almam mümkün mü? Facebook'da da görmüştüm ama başım kalabalıktı, şimdi yazmak nasip oldu.
Tüm gün dışarıdaydım. Yarın alırım hesabını🙂Olur Adem ağabey. Buradan yada Messengerdan bana adres yazabilirsin.
3 renk biraz uğraştırıyor ama sonuçları huzur veriyor113042 dosyayı görüntüle 🙂
113041 dosyayı görüntüle
Teşekkürler Önder ağabey.Abdullah gerçekten sonuç huzur verecek kadar başarılı olmuş. Eline emeğine sağlık.
Şu küçük pembe şekerleri canım çekti.3 renk biraz uğraştırıyor ama sonuçları huzur veriyor113042 dosyayı görüntüle 🙂
113041 dosyayı görüntüle
Adem abi sana gönderdiğimde bu renklerden sadece sarı vardı bende. UV turuncu, pembe ve yeşili yeni keşfettim. Yoksa onlardan da gönderirim sana. BArakudayı affet mediği kesin. Levrek konusunda başkaları yakaladı ama bana denk gelmedi. Çünkü avladığım mera barakudaya uygun levrek için sığ yere geçmek gerekiyor orda da silikon değil su üstü kullanıyoruz. AMa eminim senin orda hızlı sarımla kofana bile alınabilir. Ama tel gerekir.Şu küçük pembe şekerleri canım çekti.
Bir de sırtı limon, altı turuncu olanlar...ama küçük boy.
Gönderdiklerini deneme şansım olmadı fırtınadan ama çok can yakacaklar gibi duruyorlar.