El yapımı silikon sahte

Adem abi sana gönderdiğimde bu renklerden sadece sarı vardı bende. UV turuncu, pembe ve yeşili yeni keşfettim. Yoksa onlardan da gönderirim sana. BArakudayı affet mediği kesin. Levrek konusunda başkaları yakaladı ama bana denk gelmedi. Çünkü avladığım mera barakudaya uygun levrek için sığ yere geçmek gerekiyor orda da silikon değil su üstü kullanıyoruz. AMa eminim senin orda hızlı sarımla kofana bile alınabilir. Ama tel gerekir.
Kamış işini halledip elimdekileri yüzdüreyim de yeni keşiflerinle de tanışırız elbet. Tel kısmını hallederim bir şekilde.

Karışık renklerden 1 düzine rica ediyorum Abdullah.
Yüzüş testini geçer geçmez sendeler AKif abi. Ancak bu düz kuyruğu ilk defa deniyorum. Fatih kanıma girdi. Ra'is fishing spotter iyi iş yapıyor dedi. Videolarını izledim genelde dalgalı havalarda ve akıntılı yerlerde kullanıyorlar. Genelde kamış aksiyonu üzerine bir silikon ama yine de yüzüşü iyi olması lazım.

Yüzüş testini geçer geçmez sendeler AKif abi. Ancak bu düz kuyruğu ilk defa deniyorum. Fatih kanıma girdi. Ra'is fishing spotter iyi iş yapıyor dedi. Videolarını izledim genelde dalgalı havalarda ve akıntılı yerlerde kullanıyorlar. Genelde kamış aksiyonu üzerine bir silikon ama yine de yüzüşü iyi olması lazım.
Sen orjinalinden daha iyi yaparsın eminim.

Eline emeğine sağlık Abdullah Abi. Haftasonu yasaklarında evde boş durmak olmuyor. Bende bu süreci değerlendirmek için ahşaptan sığ dalarlı ve su üstü sahte yapımını deneyecegim. Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak. İlk hedefim yozuri mag darter/duel aile magnet 3D lipless modeli.
113199 dosyayı görüntüle
113200 dosyayı görüntüle
Kalıp için doğru malzeme seçmişsin Koray. İşlemesi zordur ama hata payı neredeyse 0'dır. Kaba işlemden sonra bir kısmını elmotorun varsa onun zımparası ile yap daha kolaylaşır işin. Son aşama tabiki en önamli aşama ince zımparasıdır.

Back