El yapımı silikon sahte

Bugün gelen iğnelerle yine yüzüş testine gittim. İlk önce iğneleri öndeki tellerle monte ettim. Bu silikonlara daha önce bir kaç kere iğne takıp çıkarmıştım. Ayrıca her zamanki gibi silikonların ön tarafında iğne kanalı vardı. O yüzden bir kaç atıştan sonra öndeki tel çıktı. Bende bu sefer resimdeki şekilde taktım. İkisini de test ettim. İkisi de aksiyon alıyor ancak üstteki kombinasyon ile tok barakudayı bile kadıramazsam at çek avını bırakırım 🙂 Bende bu kadarını beklemiyordum 🙂

test.jpg

Bunlarda yeni renkler.

1.jpg

Çok güzeller abi eline sağlık bekliyorum av raporunu, bide gece için tam şu rengi yapsan güzel olur

Dosyalar

• IMG_20210219_175159.jpg
    IMG_20210219_175159.jpg
    75.6 KB · Okunma: 29
Çok güzeller abi eline sağlık bekliyorum av raporunu, bide gece için tam şu rengi yapsan güzel olur
Bu tip jigheadle durgun sudaki aksiyonu zayıf. Kullanıcıya çok iş düşüyor. Ama benim taktığım iğne ile wtd yapar gibi basit vuruşlarla bile yılan gibi geliyor. Balık alınan videolarının çoğunu izledim bu şekilde jighead kullanaarak sadece bir video gördüm. Onda da deniz oldukça hareketli Diğer bütün videolarda ofset iğne kullanılmış. Bir kaç farklı iğne sistemi var. Biri benim taktığım şeklide. Başka biri yine ofset iğne alta tel sarılıyor. Diğerin de öne içinden tel geçen kurşunlardan takılmış.

Bugün gelen iğnelerle yine yüzüş testine gittim. İlk önce iğneleri öndeki tellerle monte ettim. Bu silikonlara daha önce bir kaç kere iğne takıp çıkarmıştım. Ayrıca her zamanki gibi silikonların ön tarafında iğne kanalı vardı. O yüzden bir kaç atıştan sonra öndeki tel çıktı. Bende bu sefer resimdeki şekilde taktım. İkisini de test ettim. İkisi de aksiyon alıyor ancak üstteki kombinasyon ile tok barakudayı bile kadıramazsam at çek avını bırakırım 🙂 Bende bu kadarını beklemiyordum 🙂

113355 dosyayı görüntüle

Bunlarda yeni renkler.

113356 dosyayı görüntüle
Üst fotodaki kurşunlu offset iğnenin linki var mı Abdullah? Çok can alıcı duruyor buradan da silikonlar.

Üst fotodaki kurşunlu offset iğnenin linki var mı Abdullah? Çok can alıcı duruyor buradan da silikonlar.
Üstteki Owner twistlock alttaki Owner beast Adem ağabey. İstanbul'dan bir arkadaşım gönderdi. Nette yoksa İstanbul'dan gönderen arkadaşa sorarım senin için.

Back