Abdullah SÜRÜCÜ
Daimi Üye
eline sağlık güzel olmuş
Teşekkürler...Abi o kadar güzel yapıyorsun ki sonunda bende başlıycam.Ellerine emeğine sağlık.
eline sağlık güzel olmuş
Teşekkürler...Abi o kadar güzel yapıyorsun ki sonunda bende başlıycam.Ellerine emeğine sağlık.
3/0 linkini bana atar mısın Akif abi. (link) var ama iğne büyüklüğü belli değil. Buda öyle (link) Zaten iğne no kısmı kapalı.Abdullah 08972609996 ürün kodlu model 3.4 gram 2/0 iğne stok koduda 74412-1/8 08972609917 ürün kodu ve 74413-1/8 stok kodu iğne boyu 3/0--08972609999 ürün kodu ve 74414-1/8 ise 4/0 iğne. Senin kullandığın iğne kaçlıksa ona göre kıyasla. 5/0 bence bu slim modele uymaz zaten.
Heh şimdi iğneli isteyeyim de gör🙂
Abdullah harika olmuş. İğneleri özel mi yaptırdın ? Marka modeli gramajı nedir ? Ben olsam bir numara daha büyük kullanırdım 🙂)))
Müracaat Akif abiye Adem abi. Maden ondaymış 🙂Heh şimdi iğneli isteyeyim de gör🙂
Sır kimseye söylemem 🙂Abdullah harika olmuş. İğneleri özel mi yaptırdın ? Marka modeli gramajı nedir ? Ben olsam bir numara daha büyük kullanırdım 🙂)))
İğneler kaç kiloda açıyor , merak ettim ? Ben 19 kiloda açtıramadım da ondan merak ediyorumHeh şimdi iğneli isteyeyim de gör🙂
5 kg barakuda bana yeter fazlası aç gözlülük olur 🙂 İğnelerin sağlamlığına söylenecek hiç bir şey yok. Bu kadar kalite olduğunu bilmiyordum.İğneler kaç kiloda açıyor , merak ettim ? Ben 19 kiloda açtıramadım da ondan merak ediyorum![]()
Hocam sahteye ilk kendim atlıyorum, 75 kiloyum, sanırım açar😎İğneler kaç kiloda açıyor , merak ettim ? Ben 19 kiloda açtıramadım da ondan merak ediyorum![]()