Muhayyer
Daimi Üye
Çok başarılı görünüyor Abdullah. Erim nasıl peki?
Çok başarılı görünüyor Abdullah. Erim nasıl peki?
Ofset iğnelerin erim sorunu her zaman var sanırım Adem ağabey. Ne çok uzun ne çok kısa. Orta şeker. Ama zaten biz balıkları genelde 15 20 metrelerde alıyoruz. Bizim için çok sorun değil. Ama insan yine de uzun atmak istiyor. Aslında en güzeli belirli aralıklarla silikon değiştirmek. Benim diğer silikonların erim sorunu yok. Balığı aramak için av boyu arada değişiklik yapmak gerekebilir.Çok başarılı görünüyor Abdullah. Erim nasıl peki?
Kullandığın spin kamış mı? Light spin ya da lrf kamışla erim daha iyi olabilir belkiOfset iğnelerin erim sorunu her zaman var sanırım Adem ağabey. Ne çok uzun ne çok kısa. Orta şeker. Ama zaten biz balıkları genelde 15 20 metrelerde alıyoruz. Bizim için çok sorun değil. Ama insan yine de uzun atmak istiyor. Aslında en güzeli belirli aralıklarla silikon değiştirmek. Benim diğer silikonların erim sorunu yok. Balığı aramak için av boyu arada değişiklik yapmak gerekebilir.
Hepimiz için geçerli..Hocam sahteye ilk kendim atlıyorum, 75 kiloyum, sanırım açar😎
Benim kamış çok iyi değil ama alışkanlık işte. Vsistem 240 10-40Hepimiz için geçerli..
artı esnek mono misina kullanıyorum 0,28. İnce iple erim çok daha iyi olabilir.Hepimiz için geçerli..
Bu silikonun bu aksiyonun kandıramayacağı balık olduğunu sanmıyorum. Ben ilk avımda güzel bir trofeye feda ettim sahteyi. Aksiyon konusunda 65cm/tur makinada bile su üstü yapmak kolay. Cok ağır sarımda 40 cm seviyelerinde yüzüyor. Offset iğnenin ve silikonun yapısı gereği jerk aksiyonda kafayı su üstüne atıp, suya göğüs vurması tam bir efsane. Wtd aksiyonda dönüşler ve kuyru atışı o kadar gerçekçi ve doğal ki sanki canlı balık bırakmışsınız suya.. Hiç bir şey yapmasanız bile serbest dalışta 45 derece açıyı koruyarak ve ileri yüzerek batışı bile ölümcül. Hayatımda yüzdürürken en fazla zevk aldığım silikon offset kombini kesinlikle buydu. Erim konusuna gelince offset vurdurarak,abanarak atışı sevmiyor. Uzun lider ve uzun kamışla mümkün olduğunca geriden başlıyan yumuşak atışlar daha başarılı. derin merada dipten drop shot aksiyon dan tutun su üstünde wtd ve yunus aksiyona kadar 10 larca farklı stile uygun hariaka bir kombin. Tam bir SÜRÜCÜ klasiği. Ellerine sağlık Abdullah. Ben çok ama çokkkkkk sevdim.
Teşekkürler Akif ağabey. Hazirandan beri yaptığım 2 model ilk avlarında balık aldı bu utandırdı beni. Gerçi verimli av saati 45 dakika ile çok sınırlıydı ama olsun. İnşallah bir sonraki sefere.Bu silikonun bu aksiyonun kandıramayacağı balık olduğunu sanmıyorum. Ben ilk avımda güzel bir trofeye feda ettim sahteyi. Aksiyon konusunda 65cm/tur makinada bile su üstü yapmak kolay. Cok ağır sarımda 40 cm seviyelerinde yüzüyor. Offset iğnenin ve silikonun yapısı gereği jerk aksiyonda kafayı su üstüne atıp, suya göğüs vurması tam bir efsane. Wtd aksiyonda dönüşler ve kuyru atışı o kadar gerçekçi ve doğal ki sanki canlı balık bırakmışsınız suya.. Hiç bir şey yapmasanız bile serbest dalışta 45 derece açıyı koruyarak ve ileri yüzerek batışı bile ölümcül. Hayatımda yüzdürürken en fazla zevk aldığım silikon offset kombini kesinlikle buydu. Erim konusuna gelince offset vurdurarak,abanarak atışı sevmiyor. Uzun lider ve uzun kamışla mümkün olduğunca geriden başlıyan yumuşak atışlar daha başarılı. derin merada dipten drop shot aksiyon dan tutun su üstünde wtd ve yunus aksiyona kadar 10 larca farklı stile uygun hariaka bir kombin. Tam bir SÜRÜCÜ klasiği. Ellerine sağlık Abdullah. Ben çok ama çokkkkkk sevdim.
Bana göre değil bir kaç balık alır bırakırım bunları. Benim tembel işi silikonlar bana yeter 🙂 Dümdüz sarıyorum kamışın ucu tirtir titriyor 🙂 Balıkta alıyor. Bundan iyisi Şam'da kayısı 🙂Abi çok güzel olmuşlar kim aklına soktu bu yılan balığı silikonları 😉 keşke bunları kasım ayında yapsaydın 🙂 artık levrek çıkmaz oldu havyar dönüşü denk gelirse anca ama gelecek kışa denerim bunları