Hayırlı olsun abi, demekki doğru tavsiye vermişim dediğim çıktı iş yapıyolar 😉😀 yılanlar ilk balığını almış Hatay'da Fatih..
Hayırlı olsun abi, demekki doğru tavsiye vermişim dediğim çıktı iş yapıyolar 😉😀 yılanlar ilk balığını almış Hatay'da Fatih..
Buda bizim silikon vadisi 🙂 113836 dosyayı görüntüle113837 dosyayı görüntüle113838 dosyayı görüntüle
Yarısı zaten benim 🙂)Savaşa mı hazırlanıyon abi 😁
Heh bunlardan göndermediysen yakarım ptt yi😃
Yeni başladım Adem abi. Daha önce denemiştim olmamıştı. Şimdi farklı bir yöntemle kalıp aldım biraz daha iyi oldu. Bİr yöntem daha var aklımda sıpariş verdim gelsin eğer düşündüğüm olay tutarsa çok daha güzelleri çıkacak. Biriktireyim test için size göndereceğim. LRF benim işim değil.Heh bunlardan göndermediysen yakarım ptt yi😃
Zaten alıp hiç denemediğim sahteleri denemeye kalksam aylar geçer. Üstelik tekne alırsam da çoğu gereksiz. Gel gör ki rahmetli babamdan geçtiğini düşündüğüm o "eksik bir şey kalmasın" dürtüsü var ya...Ama galiba balıkçılık hobidaşlarının ortak dürtüsü bu...Emeğine sağlık vesselam.Yeni başladım Adem abi. Daha önce denemiştim olmamıştı. Şimdi farklı bir yöntemle kalıp aldım biraz daha iyi oldu. Bİr yöntem daha var aklımda sıpariş verdim gelsin eğer düşündüğüm olay tutarsa çok daha güzelleri çıkacak. Biriktireyim test için size göndereceğim. LRF benim işim değil.
Buda bizim silikon vadisi 🙂 113836 dosyayı görüntüle113837 dosyayı görüntüle113838 dosyayı görüntüle
Bir şey değil Adem ağabey. Şu gece yasağı son bulsun da balığa gidelim artık. Bu sabah gideyim diye niyetlendim av süresi çok kısa olduğu gece uyanınca alarmı kapattım, vazgeçtim.Benim vatandaşlar da geldi. Abdullah emeğine sağlık kardeşim. Çok can yakar bunlar. Akif beye de iğne konusundaki desteği için çok teşekkür ederim.
Ben de silikonları alıp sahile indim ama rüzgar sağlam, deniz patlaktı. Lrf çalışmazdı, spin kamışım zaten şimdilik yok. Öyle deniz havası aldırdım silikonlara. Merayı bilsinler😀Bir şey değil Adem ağabey. Şu gece yasağı son bulsun da balığa gidelim artık. Bu sabah gideyim diye niyetlendim av süresi çok kısa olduğu gece uyanınca alarmı kapattım, vazgeçtim.