El yapımı silikon sahte

Ben de silikonları alıp sahile indim ama rüzgar sağlam, deniz patlaktı. Lrf çalışmazdı, spin kamışım zaten şimdilik yok. Öyle deniz havası aldırdım silikonlara. Merayı bilsinler😀
Adem spin konusunda yardımcı olurum. Sen iste yeter.

Adem spin konusunda yardımcı olurum. Sen iste yeter.
Sağol Akif hocam. Mevcut ve aslında gayet memnun olduğum kamışın bir metal halkası kırıldı, bir halkasının da porseleni düştü. (Okuma competition (240 cm 15/40)...Kargoya vermeye üşendim, İstanbula geldiğimde Cengiz'e götürürüm diye erteledim sanırım. Öte yandan da kamışa değilse bile halkalarına olan güvenim sarsıldı. O fiyattaki kamış için görevini fazlasıyla yaptı bence. Kamış gövdesi gerçekten istemlerime yanıt ve güven veriyordu şaşırtıcı olarak. Velhasıl bütçe oluşturup 7-30, 10-30 gibi bir kamış gerekecek belli ki.

Sağol Akif hocam. Mevcut ve aslında gayet memnun olduğum kamışın bir metal halkası kırıldı, bir halkasının da porseleni düştü. (Okuma competition (240 cm 15/40)...Kargoya vermeye üşendim, İstanbula geldiğimde Cengiz'e götürürüm diye erteledim sanırım. Öte yandan da kamışa değilse bile halkalarına olan güvenim sarsıldı. O fiyattaki kamış için görevini fazlasıyla yaptı bence. Kamış gövdesi gerçekten istemlerime yanıt ve güven veriyordu şaşırtıcı olarak. Velhasıl bütçe oluşturup 7-30, 10-30 gibi bir kamış gerekecek belli ki.
Ben sana bir kamış göndereyim kullan bakalım sevecekmisin. Sen adres ver yeter.

LRF ile av yapanlar silikonun kıvrım boyutu ve sonrada kalan ince kısmın boyutunun uygunluğu hakkında fikir verirse sevinirim. Kıvrımdan sonraki bölüm biraz bozuk ama bu sadece deneme kalıbıydı sonraki sorunsun olacak.
boy.jpg

LRF ile av yapanlar silikonun kıvrım boyutu ve sonrada kalan ince kısmın boyutunun uygunluğu hakkında fikir verirse sevinirim. Kıvrımdan sonraki bölüm biraz bozuk ama bu sadece deneme kalıbıydı sonraki sorunsun olacak.
113935 dosyayı görüntüle
dişler arası oldukça iyi, ama kuyruk birazcık kısalsa fena olmaz. lrf’de kuyruk salımı önemli abi, bundan sebep kuyruk uzun olunca hırsız takmak zorunda kalıyorsun ki balık kaçmasın. hırsız takınca da salınım azalıyor. bu sebeple ben genellikle 5-6 cm olarak kullanıyorum, naçizane düşüncem.

kuyruğun inceliği ise bir tık daha ince ve düz olursa kotaracak gibi. mükemmel görünüyorlar ellerine sağlık cidden.

Back