Elimdeki Kamişa Hangi Sahte?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erman93
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Erman93

Yeni Üye
Tepki
5
Ödül
5
Araniza yeni katildim.shimano alivio dx 270 m spin kamisim var.atar degeri 10-30.sahtem vardi ama uzaga atamiyorum.levrek gece avi için uzağa gidecek bir sahte önerir misiniz lütfen?bu kamiş icin en ideal sahteler nelerdir?

uzaga gidicek sahte sadece kamış ile alakalı degil maalesef sahtenin iç mekanızması ıle de alakalı . daiwa ssr alın her havada uzaga gıder o 😀

Araniza yeni katildim.shimano alivio dx 270 m spin kamisim var.atar degeri 10-30.sahtem vardi ama uzaga atamiyorum.levrek gece avi için uzağa gidecek bir sahte önerir misiniz lütfen?bu kamiş icin en ideal sahteler nelerdir?
Kendo seabass ın 31 numaraydı herhalde sarı/limon gibi olanı. Gececi bi sahte renk olarak hemde fiyatına göre mesafesi yüzüşü çok güzel bence. Ben en son övgülere dayanamadım aldım. İki tane skoru oldu 3 avda. Skor dediğimde balon 😀 ama sonuçta skor işte 😀

Edit: zaten söylenmiş ama birde ben söyleyeyim "uzaklarda arama" . Ama tabi kıyıya hafif paralel atıp uzaktan arayarak gelmek serbest 😀

Makinende sarılı olan ip mi naylon misinamı
İp in erime etkisi çok fazladır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uzağa atmada ipin etkisi çok fazladır. 100-150 m. 1 veya 1,2 PE kalınlığında ip misina erimini 20-30 m daha artırır.
Daiwa, shimano, gosen, mamoi jig line, varivas, ygk jigsoul iyi markalardır.
Satıcılar ellerindeki başkamarkaları önereceklerdir ‘’ ABİ BUDA AYNI İŞİ GÖRÜR FİYATIDA ÇOK UYGUN’’ diyeceklerdir.
Aynı işi asla görmezler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uygun fiyatlı olarak, kendo seaabassları deneyebilirsiniz. 23 gr'dır iyi gider, aksiyonu da iyidir. Renk olarak gece ya da gündüz farklı konbinler yapabilirsiniz..

Ustalar merhaba, spin e yeni başladım sahte yemleri mi nasıl takmalayım, direk makinaya mı bağlamalıyım makinadan gelen ipek yeterli olurmu.

Back