coner
Daimi Üye
Bir zamanlar üsküdarda efsaneydi.Dostum senin gibi bir dişli fanatiği böyle diyorsa, o sahte cidden iş yapar demektir. 👍
Teşekkürler. 🙂
Bir zamanlar üsküdarda efsaneydi.Dostum senin gibi bir dişli fanatiği böyle diyorsa, o sahte cidden iş yapar demektir. 👍
Teşekkürler. 🙂
Estağfurullah abi biraz tecrübe çok merak ve pratik işte o kadar 🙂Dostum senin gibi bir dişli fanatiği böyle diyorsa, o sahte cidden iş yapar demektir. 👍
Teşekkürler. 🙂
drop shot teknıgı ıcın o netten araştırırsan ogrenebılırsın bır nevı lrf gıbı61420 dosyayı görüntüle
Merhabalar, Aliexpressten aldım bu silikonları, ancak iğneleri çözemedim. Diplerindeki 2li aparat niye? Tekne için midir acaba bu?
Bir zamanlar üsküdarda efsaneydi.
Estağfurullah abi biraz tecrübe çok merak ve pratik işte o kadar 🙂
Bluefish sahtelerde maliyetiyle de paralel olarak tel birleşim yerlerinde çok boşluk vardır 1 gün kullanıp bir hafta sonrasında paslanma ve su alma durumu kaçınılmaz oluyor,
İlk aldığın anda baş,karın ve kıç kısmına sogutucu japon yapıştırıcı ve ya şeffaf oje ile deliklerini güzelce kapat abi sonrasında seramik kalemlerinden altına florans sari,turuncu ve ya pembe ile şeriti çek işlem tamamdir 😉
İlişkenli meralar her daim büyük balığa imkan tanıyor nedense her an bir lüfer yapıştırma ihtimalin vardır kaşık belki daha avcıdır ama ilişken kaşığı affetmez bilirsin bu gibi durumlarda bu sahte ile hiç çekinmeden avlanabilirsin kopsa dahi içine batmaz,
Rastgelsin
Valla abi bu sahtenin bu kadar ünlü olduğu aklıma gelmezdi açıkçası. Yorumları görünce şaşırdım. 🙂
Haklısın dostum. Sahte içindeki havadan dolayı yerden yüksekte ilerliyor, kaşık ise direkt dipte sürünüyor, takılma ihtimali çok fazla.
İlişkenli mera = büyük balık konusunda da aynı fikirdeyim. Ustaların genelde zor meraları tercih etmesi de büyük ihtimalle bu yüzden. 🙂
Seydi Dip'te olta iğne'lerinin ve kurşun'un çok-devamlı takıldığı yerlere ilişkenli mera denir.Beni bağışlayın ama ilişkenli mera ne demektir?