En son aldığınız sahte?

@kalfa haklısınız o konuda 🙂 ama sea bass hunterda daıwa taklıdı ve calısıyor bazılarına deneme yanılma yapmak gerekıyor

Herkes her gün etle beslenecek bütçeye sahip değil. tavukla beslenenlerde var ve tavukta et kadar karın doyuruyor... Tavukları bu kadar kötülemeye gerek yok 🙂

haklısınız.saygı duyuyorum.
sevgiler.
keşke bu ucuz ve dandik şeylere mahkum edilmeseydi balıkçılarımız.
ben bunu hak etmediğimiz için isyan bayragı açtım.
onlar bile fason ,uzak doğu.
yokmu mühendisimiz.
motor yapamıyoruz.
arabamız yok.
kıçı kırık bir sahte bile yapamıyoruz.
bize ittirilenide sevmiyorum.
imitasyon yapıyorlar,hepsi merdiven altı..
hiiçbiri adam gibi yüzmüyor.
bu işlerde ar- ge bile bizi geçen degerlerde.
ulus olarak biz bunu hakketmiyoruz.
yapsaydık fiyatı da çok ucuz olurdu.
imitasyon bizim sahtelerden yurt dışına ne kadar satıyoruz sence?

kendonun ,maria fla pen ve daiwa switchhitter taklitlerini zevkle izleyemiyorum maalesef.
ancak kendilerini kandırırlar.
düşünün etin kilosu 90 lira.
size 20 liradan etin kilosunu veriyorlar.alırmısınız hiç düşünmeden.

yüzmüyor,aksiyonu bozuk.
sorsan 20 liraya ne bekliyordun ki olacak.?
ben yerli ucuz ve adam gibi bişey bekliyordum dersem .
yav..yürü git diyecekler.
biz yaptık oldu.yersen alırsın..

Hocam merhabalar, bu yazdığınız sahtelere baktım, sanırım benim aldığım kendo zero sinking 15,5 gr dan bahsediyorsunuz.
1. Satıcının yoğun ısrarı ile aldım. Fiyatı da az buz bişey değildi.30 tl ye sattı bana. Denemedim daha, nasıl yüzdüğünü bilmiyorum.
2. Diğer kendolar için de aynı şeyi düşünmüyorsunuz herhalde. Sadece bu ürün için mi düşünüyorsunuz.

Yani olumsuz düşüncelerinizi model de belirterek bildirirseniz biz de o ürünlerden uzak dururuz. Zaten her ürünü deneyelim diye ala ala bütçemiz iflas etti.

Kendo seabass ve haryu modelleriyle levrek aldim, shimano, daiwa ve duo ile hic bisey yakalayamadim, tabi shimano sahteye sirtindan takilan kefali saymazsak.. İma sasuke ile de levrek yakaladim, ancak bu demek degildir ki duo, daiwa, shimano vs is yapmaz.. Her sahtenin suyu, atilacak havasi ve rengi var.. Sahteleri kullandiginiz yerin sartlarina gore almak daha mantikli, orada hangi sahtelerin calistigini da zamanla ogreniyorsunuz, o zamana kadarda iyi miktarlarda para harciyoruz malesef.. Bu hobi kesinlikle uzun tecrubeye dayali, spin tam bir sabir isi.. Yemlide kucukte olsa balik oltaniza takilabilir ama en cok calisan sahtenizle bile 1 yil balik yakalayamayabilirsiniz.. Nasip ve dogru zamanda dogru havada dogru yerde olmak onemli..

Kendo seabass ve haryu modelleriyle levrek aldim, shimano, daiwa ve duo ile hic bisey yakalayamadim, tabi shimano sahteye sirtindan takilan kefali saymazsak.. İma sasuke ile de levrek yakaladim, ancak bu demek degildir ki duo, daiwa, shimano vs is yapmaz.. Her sahtenin suyu, atilacak havasi ve rengi var.. Sahteleri kullandiginiz yerin sartlarina gore almak daha mantikli, orada hangi sahtelerin calistigini da zamanla ogreniyorsunuz, o zamana kadarda iyi miktarlarda para harciyoruz malesef.. Bu hobi kesinlikle uzun tecrubeye dayali, spin tam bir sabir isi.. Yemlide kucukte olsa balik oltaniza takilabilir ama en cok calisan sahtenizle bile 1 yil balik yakalayamayabilirsiniz.. Nasip ve dogru zamanda dogru havada dogru yerde olmak onemli..

Vallaha hocam, bu yaz bu işe başladım ve nerdeyse 2000 tl ye yakın masrafım var. Bunun ciddi bir kısmı da sahtelere yatırıldı. Lakin şöyle bir bakınca hala o kadar çok eksik görülüyor ki. aldığım en pahalı sahte de 33 TL dir. Bir noktadan sonra da aldığımız sahteleri kullanma kısmına da bakmak gerekiyor. Çünkü alıp da daha kullanmadığım sahte de var. Sadece 1 kere kullandığım sahte de çok. Hatta 2 -3 kez den fazla kullandığım sahte yok. Çünkü haftada 1 zar zor balığa çıkıyorum. Hatta hepsi spin avı da olmuyor. Dolayısı ile maymun iştahla aldığım sahteler tamamen açgözlülükten başka birşey değil. Belki o kadar sahte yerine adam gibi bir tane sahtem olsaydı daha iyiydi dicem, ama bu da doğru değil çünkü bir sahte renk ve daları ile her yere uygun da olmuyor. Sonuç da avlağa göre hava şartlarına göre saate göre sahte seçimi yapıyoruz.

Bu gidişle spin de tek bir balık almadan bu işi bırakır mıyım diye de düşünüyorum.

genelde kullanılan bir ürün, 14 lira fiyatıyla birçok balıkçının favorisi ama balıkların favorisi mi o muamma 🙂

genelde kullanılan bir ürün, 14 lira fiyatıyla birçok balıkçının favorisi ama balıkların favorisi mi o muamma 🙂

Bütün balıkçılar bu rengin çok avcı olduğunu söylüyor. İlk palamudumu almama vesile olacak inşallah 🙂

Diğer dişli balıklarda da çalışır mı merak ediyorum aslında.

Back