Herkes her gün etle beslenecek bütçeye sahip değil. tavukla beslenenlerde var ve tavukta et kadar karın doyuruyor... Tavukları bu kadar kötülemeye gerek yok 🙂
kendonun ,maria fla pen ve daiwa switchhitter taklitlerini zevkle izleyemiyorum maalesef.
ancak kendilerini kandırırlar.
düşünün etin kilosu 90 lira.
size 20 liradan etin kilosunu veriyorlar.alırmısınız hiç düşünmeden.
yüzmüyor,aksiyonu bozuk.
sorsan 20 liraya ne bekliyordun ki olacak.?
ben yerli ucuz ve adam gibi bişey bekliyordum dersem .
yav..yürü git diyecekler.
biz yaptık oldu.yersen alırsın..
Kendo seabass ve haryu modelleriyle levrek aldim, shimano, daiwa ve duo ile hic bisey yakalayamadim, tabi shimano sahteye sirtindan takilan kefali saymazsak.. İma sasuke ile de levrek yakaladim, ancak bu demek degildir ki duo, daiwa, shimano vs is yapmaz.. Her sahtenin suyu, atilacak havasi ve rengi var.. Sahteleri kullandiginiz yerin sartlarina gore almak daha mantikli, orada hangi sahtelerin calistigini da zamanla ogreniyorsunuz, o zamana kadarda iyi miktarlarda para harciyoruz malesef.. Bu hobi kesinlikle uzun tecrubeye dayali, spin tam bir sabir isi.. Yemlide kucukte olsa balik oltaniza takilabilir ama en cok calisan sahtenizle bile 1 yil balik yakalayamayabilirsiniz.. Nasip ve dogru zamanda dogru havada dogru yerde olmak onemli..
genelde kullanılan bir ürün, 14 lira fiyatıyla birçok balıkçının favorisi ama balıkların favorisi mi o muamma 🙂
Palamutta çok iyi değildir ama yine de iş yapar. Dişli için daha uygundurBütün balıkçılar bu rengin çok avcı olduğunu söylüyor. İlk palamudumu almama vesile olacak inşallah 🙂
Diğer dişli balıklarda da çalışır mı merak ediyorum aslında.