En son aldığınız sahte?

Vmc 3606 l 4 no kasik diger kasiklarima gore biraz pahali 🙂 kasik candir uzmez kolay kolay yildirayin kasiklari ilk ciktiginda almistim gervi halada aliyorumda ignelerini ayni boyda vmc ile degistirip devam ediyorum🙂

@Suat YILDIZ abi iyi günlerde kullan. Kardeşinden küçük bir tavsiye, iğnenin biri kumaşa battınmı çıkmak bilmiyor, ne yap ne et iğneyi takmamaya çalış. Japonlar yapmış abi. 😀

Herkese merhaba, bugün amcamdan güzel bir hediye geldi. Gramı biraz hafif ama belki son aldığım kamışla biraz da olsa uzağa atabilirim. 9 santim 5.5 gram. River2Sea marka. Renk de güzel.
65793 dosyayı görüntüle 65794 dosyayı görüntüle 65795 dosyayı görüntüle
Kurşun arkası için bu spin de olur mu bilemem ama renk harikadır ortadaki çizgi fosforludur bu rengin çakmasi willy ile güneşli havada çok dişli almıştım 10 numara bir sahte ama dediğim gibi kurşun arkası için 😉
Rastgelsin

Kurşun arkası için bu spin de olur mu bilemem ama renk harikadır ortadaki çizgi fosforludur bu rengin çakmasi willy ile güneşli havada çok dişli almıştım 10 numara bir sahte ama dediğim gibi kurşun arkası için 😉
Rastgelsin
Usta geçen Target rapalanin bu modeli ile bende çok güzel balıklar yakalamisdim benim yakaladiklarim hava hafif kapalı ise bu sahte ile çok güzel balıklar yakaladim yuzusunu beğendiğim bir model seviyorum Target rapalalari. Herkese rast gelsin

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Japon pazarı Tarabya da 🙂
ee9f1c1c4c4c575f91abbf0e766309ae.jpg
7df912792197f88545e5a2a19b35fb87.jpg
72a60480943204b0e4ba130f2c16479e.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back