sızde hangı renklerı var veya tafsıye renk varmı??Ben atladım mesela 😀 geçen sene aynısı ile arkadaşım güzel dişli avları yapmıştı, ben aynı modelin başka rengi ile fena sayılmayacak avlar yaptım. bu sezon bunu deneyelim 🙂
bende bu rengi var ;pearl chart diye geçiyor. güzel çalışan bir renk.sızde hangı renklerı var veya tafsıye renk varmı??

benımde aklım bundaydı bende kendo modelınde var bu renk ama arada baya fark var emınım..tesekkur ederım..bır soru daha sormak ıstıyorum rapala ıgnelerımden bağzıları paslandı ortalama 12-13 cm lık sahteler kullanıyorum owner marka kalıtelı ıgne takmak ıstıyorum(paslanmadıgı ıcın) hagı numara almam lazım..iş yogunlugum cok oldugu ıcın cıkıp bakamıyorum ınternetten sipariş gecıcem yada sızın marka model tafsıyenız varmı..bende bu rengi var ;pearl chart diye geçiyor. güzel çalışan bir renk.
45109 dosyayı görüntüle
tavsiye edeceğim renkler ;
tequila halo
Ivory halo
prism Ivory
neo pearl
pink sardine
bu söylediklerim gece ve hava kararmak üzereyken güzel iş yapacak renkler. bende hepsi yok ama arkadaşlarımda var güzel balık alıyorlar.
ama bunlardan bir tanesini seç derseniz bunu seçerim ;
45110 dosyayı görüntüle
ben iğne numaralarından pek anlamıyorum. marka olarak ta pek bilgim yok ama benim size tavsiyem ki bende aslında uygulamıyorum ama uygulayan arakdaşalrım var. her avdan sonra sahtelerini ılık suyla bir duruluyorlar. adamların sahtelerine bakıyorum sıfır gibi. üzerindeki tuzlu suyu akıttığınız zaman pas olayını çözüyorsunuz. hatta bir arkadaşıma gitmiştim geçen sene balkona çamaşır ipine baktım sahteleri asmış 🙂benımde aklım bundaydı bende kendo modelınde var bu renk ama arada baya fark var emınım..tesekkur ederım..bır soru daha sormak ıstıyorum rapala ıgnelerımden bağzıları paslandı ortalama 12-13 cm lık sahteler kullanıyorum owner marka kalıtelı ıgne takmak ıstıyorum(paslanmadıgı ıcın) hagı numara almam lazım..iş yogunlugum cok oldugu ıcın cıkıp bakamıyorum ınternetten sipariş gecıcem yada sızın marka model tafsıyenız varmı..
ben genelde kendim gidip aldığım için numarasına bakmıyorum göz kararı alıyorum.her avdan sonra kamıs artı sahteler artı ıp mısınama su tutuyorum..fakat bazı sahtelerımde ogle dandık ıgne varki ınanılmaz pas yaptı (ucuz sahtelerde)ama pas başladımı durmuyor kazıyorum cıkmıyor en ıyı cozum ıgne ve halka degısımı oluyor..
valla tafsıye ettıgın rengı satan yer bulamadım hıc bır yerde kalmamıs🙂ben genelde kendim gidip aldığım için numarasına bakmıyorum göz kararı alıyorum.
Ivory halovalla tafsıye ettıgın rengı satan yer bulamadım hıc bır yerde kalmamıs🙂