En son aldığınız sahte?

c81fbb1427ec56888bf60f46a42c8912.jpg

Yeni sezonda is yapacagina inandigim 2 renk.3.su eksigi tamamlamak icin yapildi ona klasik diyebiliriz 🙂
Gozume hos geldi ve edindim bakalim neler yapacaklar.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pembe olanla karadenizden cok levrek alindi, sari olan ise tekne ile palamuta cok calisti.. Hepsi cok guzel sahteler.. Baliklari bol olsun..

hoca ne yaptın sen 🙂 hayırlı bol balıklı olsun inşallah
d9bd192226c06c68170db8041c329c28.jpg

Cok tesekkur ederim engin hocam.Birde bunu ariyordumki lrf de kullaniyordum bu markanin ipini cok memnundum bakalim performansini gorecegiz 🙂
Ayrica akil nelere kaciyorda zor tuttum kendini dukkandaki urunler gercekten muhtesem ve cok tehlikeli 🙂
Unutmadan lrf ve spin kamislarinida niyeti olan arkadaslara oneririm.
Tailwalk lar yaniyor 🙂

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

d9bd192226c06c68170db8041c329c28.jpg

Cok tesekkur ederim engin hocam.Birde bunu ariyordumki lrf de kullaniyordum bu markanin ipini cok memnundum bakalim performansini gorecegiz 🙂
Ayrica akil nelere kaciyorda zor tuttum kendini dukkandaki urunler gercekten muhtesem ve cok tehlikeli 🙂
Unutmadan lrf ve spin kamislarinida niyeti olan arkadaslara oneririm.
Tailwalk lar yaniyor 🙂

bu misina efsane ben kullanmadım ama incelemiştim. ben bazen uğruyorum dükkana sohbet muhabbet derken beraber kapatıyoruz dükkanı neredeyse . bir akşam belki karşılaşırız. bu ara pek inemedim.

bu misina efsane ben kullanmadım ama incelemiştim. ben bazen uğruyorum dükkana sohbet muhabbet derken beraber kapatıyoruz dükkanı neredeyse . bir akşam belki karşılaşırız. bu ara pek inemedim.
Ben bu aralar uygunum engin hocam vakit olarak.Inecegin zaman haber edersen illaki karsilasiriz 🙂

Back