(link) Distributoru bu firma, ben cavusogluavmarket.com’dan aldim.. son kalan iki model dedi eleman ve daha uygundu fiyat olarak..Bu sahtelerin linkini göndere bilirmisin....
(link) Distributoru bu firma, ben cavusogluavmarket.com’dan aldim.. son kalan iki model dedi eleman ve daha uygundu fiyat olarak..Bu sahtelerin linkini göndere bilirmisin....
(link) Distributoru bu firma, ben cavusogluavmarket.com’dan aldim.. son kalan iki model dedi eleman ve daha uygundu fiyat olarak..
Rica ederim, henuz olmadi.. uzun surede olmayacak malesef, denize coook uzaktayim.. haziranin ortasinda deneyince, olurda unutmazsam ve o gune sag kalirsak fikirlerimi yazarim silikon hakkinda.. 🙂Sağol... Deneme fırsatın oldumu...
Link atabilir misinizBunlar son oyuncaklar, silikonlar aliexpres’ten alindi.. 75938 dosyayı görüntüle 75939 dosyayı görüntüle
(link)Link atabilir misiniz
Teşekkür ederim(link)
Bu firmadan aldim..
Silikonlari deneme fırsatınız oldu mu?Bunlar son oyuncaklar, silikonlar aliexpres’ten alindi.. 75938 dosyayı görüntüle 75939 dosyayı görüntüle
Nerden aldınız?Ne zamandan beri merak ediyordum, uygun bulunca alayim dedim.. hem lrf hem spinde kullanabilirim sanirim.. 75177 dosyayı görüntüle