En son aldığınız sahte?

Merhaba Kerem,
dogru mantıga yakın olanını yapmışsın.sende umut var.🙂
hepimiz o yollardan geçtik,ekonomik duruma göre yapımıza göre bizi zedelemeyecek şeyleri ucuzundan aldık.
Allah bahtını açık eylesin.durumun süper olsun ,en iyilerini alabilmek nasip olsun.
bana begeni yıldızı vermişler.
bende sana verdim onu , özelden yaz .sana bir seçtiğin 3d vib kargolarım.
saglıcakla kal.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhaba Kerem,
dogru mantıga yakın olanını yapmışsın.sende umut var.🙂
hepimiz o yollardan geçtik,ekonomik duruma göre yapımıza göre bizi zedelemeyecek şeyleri ucuzundan aldık.
Allah bahtını açık eylesin.durumun süper olsun ,en iyilerini alabilmek nasip olsun.
bana begeni yıldızı vermişler.
bende sana verdim onu , özelden yaz .sana bir seçtiğin 3d vib kargolarım.
saglıcakla kal.

Çok tesekkur ederim, hic gerek yok aldiklarim gözümü doyurdu bakalım iş yapıcaklar mi 🙂

Şu stil iyidir, şu stil kötüdür demek pek mantıklı gelmiyor bana. Herkes kendi hedef balığına göre bir takım düzüyor kendisine ve nasibini arıyor yada eğlenmesine bakıyor. Bizler ticari amaçlı yapmıyoruz bu işi, hobi için yapıyoruz. İlk hedefimiz tabi ki eğlenmek ve o heyecanı yaşamak. Bunun yanında da eve 1-2 parça götürebilirsek ne mutlu. Rekabete, takımlarımızı ve birbirimizi sorgulamaya hor görmeye hiç gerek yok. Bu deniz ve bu balıklar sadece bize ait değil, hepimizin, hepimize yetecek kadar da var. Az yada çok.
Büyük yada küçük, LRF, Spin, Surf, Shore Jig ..., tekne ile yada kıyıdan, hepimizin tek amacı var keyifli vakit geçirmek. Amacınız bu değilse ya bir kayıkçının yanında işe başlayın yada teknenizi alıp açılın denize. Hoşgörülü olmayı başkasından beklemek yerine önce kendinizden başlayın değişmeye 🙂

Herkesin bol avları olsun, raporlarınız bol olsun.

(Bu konu başlığı altında bunları yazmayı istemezdim ama tutamadım kendimi. Mazur görün lütfen)

Melih bey, bunu da öneririm.3 farklı görünüşünü resimde 3 sahteyle göstermeye çalıştım.aslında 4 ,altı var birde.sasuke limon,duo dc-12 terrif gibi ünlü sahtelerle aynı..
87610 dosyayı görüntüle
bu SSR'ı görmemiştim satın alabileceğimiz bir link var mı yoksa japonyadan mı sipariş ediyoruz?

LRF sistemiyle trofe alan çok, sırf istanbulda verimsiz diye genele vurulması doğru değil insanlar da yanlış bilgilenmesin. spinle tuttuğunuz büyük balıkları lrf ile de tutabilirsiniz gayet hatta benim avlandığım merada çıkan levrekler hep lrf ile alındı spinle alan yok daha (üstelik çok kaliteli avcılar var, savaş dursun bile buralıdır mesela)

SSR ile ilgili kafama takılan bir soru var.

SSR'ın atış sisteminde dikkat ettiyseniz hareketli bilya öne geldikten sonra orda sıkışıp kalıyor , biraz darbe ve sallamayla geri düşüyor.

Shimano exsence x-arc sisteminde ise hareketli bilya sıkışmıyor öne arkaya salladığınızda her zaman hareket ediyor.

Hangisi iyidir diye sormuyorum ama daiwa SSR elimdeki bir rapalada sıkışan bilye çok zor geriye düşüyor.Normalde her atımda hazır hale gelmesi gerekmez mi? illa vurup düşürmemiz mi lazım bilyeyi geriye?

Ki geçen evde denedim ne yaptıysam düşmedi önde sıkışık kaldı , acaba hatalı mı diye diğer modelleri de kurcaladım onlar da aynı.

Atış mesafe açısından çok bir fark göremedim yine de ok gibi gidiyor.

Back