En son aldığınız sahte?

Komomo değil popkeyi ayırttım Abdullah abiciğim. Yeşil komomoya aklım takıldı fakat bu kadarlık yeter. Kotam doluyor. Gün sırası bende Cuma günü ona güvendim
Doğru şimdi hatırladım. Popkeydi. Güzel sahteye benziyor umarım umduğun balıkları alırsın. Benimde aklım komomolarda kaldı ama atacak fırsatım olma diye bulaşmadım.

Doğru şimdi hatırladım. Popkeydi. Güzel sahteye benziyor umarım umduğun balıkları alırsın. Benimde aklım komomolarda kaldı ama atacak fırsatım olma diye bulaşmadım.

Teşekkürler hocam. Gömük gaga yani liplesslerde tercihim sasuke ve komomo değil. Liplesste dueli seviyorum. Kaç yıldır neredeyse serisini kurdum. Maalesefki ava pek gidemiyorum

Gözlerimiz sizden gelecek trofe tadında raporlarda

Pek reklamı olmayan ama çok kaliteli bir sahte. 130 ve yerine göre 90 lık olanları çok iyi iş yapar. Yavaş sarımda aldığı aksiyon ile meradaki levrekleri üzerine çeker. Benim favori rengim limon olandır. İyi günlerde kullanın.

Pek reklamı olmayan ama çok kaliteli bir sahte. 130 ve yerine göre 90 lık olanları çok iyi iş yapar. Yavaş sarımda aldığı aksiyon ile meradaki levrekleri üzerine çeker. Benim favori rengim limon olandır. İyi günlerde kullanın.

Aynen dediğiniz gibi. 90 lık liplesslerden de envantere katıcam

Back