barlas61
Daimi Üye
Amazonun japon modeli fiyat olaraknasil? Bsn baktim ama yen/tl paritesinde bir fiyat avantaji saglamiyor sanirim
Amazonun japon modeli fiyat olaraknasil? Bsn baktim ama yen/tl paritesinde bir fiyat avantaji saglamiyor sanirim
İma komomoyu da ayırtmışsın 🙂 Güzel sahte...En son duel dolce 90, hardcore minnow 130 ve TT lipless ler. Uygun fiyata duel buldummu affetmem. Cuma günü devamı gelecek 88607 dosyayı görüntüle
Komomo değil popkeyi ayırttım Abdullah abiciğim. Yeşil komomoya aklım takıldı fakat bu kadarlık yeter. Kotam doluyor. Gün sırası bende Cuma günü ona güvendimİma komomoyu da ayırtmışsın 🙂 Güzel sahte...
Doğru şimdi hatırladım. Popkeydi. Güzel sahteye benziyor umarım umduğun balıkları alırsın. Benimde aklım komomolarda kaldı ama atacak fırsatım olma diye bulaşmadım.Komomo değil popkeyi ayırttım Abdullah abiciğim. Yeşil komomoya aklım takıldı fakat bu kadarlık yeter. Kotam doluyor. Gün sırası bende Cuma günü ona güvendim
Doğru şimdi hatırladım. Popkeydi. Güzel sahteye benziyor umarım umduğun balıkları alırsın. Benimde aklım komomolarda kaldı ama atacak fırsatım olma diye bulaşmadım.
Pek reklamı olmayan ama çok kaliteli bir sahte. 130 ve yerine göre 90 lık olanları çok iyi iş yapar. Yavaş sarımda aldığı aksiyon ile meradaki levrekleri üzerine çeker. Benim favori rengim limon olandır. İyi günlerde kullanın.
Sezon açılışına az kala eksikleri toparliyoruz.
88653 dosyayı görüntüle 88655 dosyayı görüntüle 88652 dosyayı görüntüle 88654 dosyayı görüntüle