@seckinboz hocam zigzag ile düz sarım mı yapıyorsun ? Yoksa arada aksiyon veriyomusun
Wtd aksiyonuyla sarim yapiyorun. Sarim hizi hizli ile normal arasi birseydir sanirim 🙂 ama yavas sarmadigimi biliyorum.
@seckinboz hocam zigzag ile düz sarım mı yapıyorsun ? Yoksa arada aksiyon veriyomusun
Kayhan geçerken benide alın. Arkayı yüzliyelim arkadaşlar.Adres ve konum alalim.. bikac arkadas ugrariz belki 🙂 97704 dosyayı görüntüle
Abi bende ehliyet yok zaten, sen suruceksin 🙂Kayhan geçerken benide alın. Arkayı yüzliyelim arkadaşlar.![]()
Deneyip balık aldıklarım, fladen ndingen alüminyum hologram 28gr, hansen fight night blue 24gr yarısı glow,fladen prizma rodskar 18gr set özellikle yeşil oynatınca ışık yansıtıyor.Kaşık ile gece vakti balık alinirmi acaba ?Sadece gündüzmü çalışır bu kaşıklar. UV boyalı kaşıklarda var. Erim anlamında baya etkili.merak ile tecrübeli kişilerin cevabını bekleyen benim gibi arkadaşların olduğunu düşünüyorum 🙂
Gece maket sahtenin daha verimli olduğunu düşünüyorum.Kaşık ile gece vakti balık alinirmi acaba ?Sadece gündüzmü çalışır bu kaşıklar. UV boyalı kaşıklarda var. Erim anlamında baya etkili.merak ile tecrübeli kişilerin cevabını bekleyen benim gibi arkadaşların olduğunu düşünüyorum 🙂
1, 2, 4 ve 6 numaralardan aldım.
TRY 6.45 37%OFF | 1 adet 12cm 40g Büyük Popper Balıkçılık cazibesi Crankbait Iscas Yapay Wobblers ABS Sert Yem Pesca Bas Sazan pike Balıkçılık Mücadele
(link)