En son aldığınız sahte?

Bol trofeleri olsun Kayhan, fortuna yurtdisindan alinma sanirim cok da temiz duruyor gunahi nedir?
Gunahi cok degil 🙂 buraya gore cok daha ucuz.. 75mm olani da yolda su an.. artik cogu sahtemi yurt disindan aliyorum.. ikinci el ve sifir fiyatlari cok daha uyguna geliyor.. bunu satabilirimde, su ustu cok kullandigim bi teknik degil.. egede denemek icin aldim.. bakalim anlattiklari kadar var mi..

Gunahi cok degil 🙂 buraya gore cok daha ucuz.. 75mm olani da yolda su an.. artik cogu sahtemi yurt disindan aliyorum.. ikinci el ve sifir fiyatlari cok daha uyguna geliyor.. bunu satabilirimde, su ustu cok kullandigim bi teknik degil.. egede denemek icin aldim.. bakalim anlattiklari kadar var mi..
Muadilleri yokken bence çok iyi sahtelermiş. Ama şimdi muadilleri var ve neredeyse aynı işi yapıyor. Bence iyi bir paraya okutup muadillerinden 10 tane alabilirsin.

Bende su-üstü konusunda sıfır tecrübeye sahibim.
Kazara su-üstü ile balik yakalarsam yandım🙂

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende su-üstü konusunda sıfır tecrübeye sahibim.
Kazara su-üstü ile balik yakalarsam yandım🙂

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En zevklisi su üstü balık yakalanmadan önceki aksiyona şahit oluyorsun. Önce suyu yara yara geliyor, atlıyor hopluyor ıskalıyor. Bazende tek hamlede alıyor. Tavsiye ederim 🙂

2654637630b7855d326061c4d03e1920.jpg

Kelepirciyim vesselam 20 tl

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back