En son aldığınız sahte?

işi bilenlerin yedeklerini 5 'er yaptım..alacak birşey kalmadı.diplerdeyim..

Merhabalar spin işinde oldukça yeniyim 12 yaşında oğlumla bir spin takımı yaptık şimdi Sira geldi sahtelere..bakıyorum bakıyorum ama sonu yok hakkaten. Bu mesajı yazarken “sen daha çoooook bakarsın” diyen seslerinizi duyar gibiyim .😂 Tecrübe ile daha iyi olacak tabi ki ama bir yerden de başlamak lazım...Eski mesajlara bakarak başlangıç olarak 6-7 aday belirledik ama tecrübeye saygı duymak lazım..Dolayısıyla siz ustalardan izmir Çeşme de gece sakin veya hafif dalgalı hava,gece dalgalı hava ve gündüz dalgalı hava İçin sahte önerileri albilir miyim

Merhabalar spin işinde oldukça yeniyim 12 yaşında oğlumla bir spin takımı yaptık şimdi Sira geldi sahtelere..bakıyorum bakıyorum ama sonu yok hakkaten. Bu mesajı yazarken “sen daha çoooook bakarsın” diyen seslerinizi duyar gibiyim .😂 Tecrübe ile daha iyi olacak tabi ki ama bir yerden de başlamak lazım...Eski mesajlara bakarak başlangıç olarak 6-7 aday belirledik ama tecrübeye saygı duymak lazım..Dolayısıyla siz ustalardan izmir Çeşme de gece sakin veya hafif dalgalı hava,gece dalgalı hava ve gündüz dalgalı hava İçin sahte önerileri albilir miyim

ben usta sayılmam ama tam olarak orada spinle avlanıp sonuç alanlardan tavsiye almanız en iyisi.

diğer seçenek; o taraflarda çekilmiş av videolarındaki maket yem tarzlarına yönebilirsiniz.

elimdeki son kalan 3 tane 3742 cobraya av arkadaşlarımdan takviye 3 ekleme daha yaptım.
hansen pilgrim fight silver flex 18 ve 21 gr lara 5 adet stok yükledim.ormanlıda sürtünmeden owner igneler çok çabuk bozuluyor.owner st 46 /4 ve 6 stoklarımı arttırdım.
aldıgım güzel sonuçlar üzerine la nina nın iş yapan kodlarına 5 er adet yedekleme yaptım.
egede baracüda da kullandıgım savage gear 175 Sinking YWO ve pink barra kodlarının istanbulda lüferde tahmin ettiğim gibi güzel iş yaptıgından dolayı 3 adet daha stokladım.
savage gear 145 F limon stoklarımı arttırdım.yeşilköy ve balatta çok çalışıyor.
yeni birşeyle tanışmışlıgım yok.
en çok iş yapanların stoklamaları..

selam,
aliexpreden önerebileceğiniz mağaza, satıcı gibi bir şey varmıdır?.

Çanakkale merkez de 4-5 gün duracağım light spin le denemeler yapmak istiyorum.. Hangi sahtelerle deneme yapmam gerek o bölgede avlanan varmı acaba?

Back