En son aldığınız sahte?

son zamanlarda firmalardan daha uyguna sahibinden faceebook gibi yerlerde sahte buluyorum bunun sebebi nedir herkes yurtdışı ticaretinemi başladı 🙂

Sasukeler 800-900 ken dükkanlarda sahibindende 700-750 ye bulunabiliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

son zamanlarda firmalardan daha uyguna sahibinden faceebook gibi yerlerde sahte buluyorum bunun sebebi nedir herkes yurtdışı ticaretinemi başladı 🙂

Nasıl oluyor hocam o

Ben son iki yıldır çoğunu Facebook üzerinden alıyorum. Görseldekileri bayi fiyatının çok altında aldım bu gün elime ulaştı. Yarın bir kargom daha gelecek.
480671c7148c9055672c5113bd4559a9.jpg

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben son iki yıldır çoğunu Facebook üzerinden alıyorum. Görseldekileri bayi fiyatının çok altında aldım bu gün elime ulaştı. Yarın bir kargom daha gelecek.
480671c7148c9055672c5113bd4559a9.jpg

Bende onu diyorum dükkanlardan ucuz hepsi

Onunla ilgili bir iki bayi ile daha önce konuştum. Distribütörler bazı bayilere yüksek iskontoyla mal veriyor. Ödeme zamanı gelince de komisyon karşılığı ellerinde kalan malları mezatlarda sattirdiklarini soylemislerdi.

İnternet alışveriş sitelerinde her zaman standart fiyat yada yükseğinden satılıyor,
Yurtdışından getirme olasılığı düşük , gümrüğü falan ve gümrükte takılma olayı var,
Şimdiye kadar yurtdışından sahte getirtmedim.

Av bayisinin kendisi ile direkt muhatap olunca daha uyguna alındığı gerçeği herkesçe malum üç beş aşağı alınıyor her halükarda

Bayilerin yüklü alımlarında daha büyük iskonto yaptıkları doğru ama mezatta satılması enteresan,
Ha ucuza verilir ( elden çıkartmak için ) o başka. O zaman niye alıyorsun

Hatta tam tersi bile oluyor, ( forum içinde de aynı şeylere denk geliniyor ) bayi fiyatından yükseğe satmaya çalışılıyor.
Yersen misali aynı internet sitelerinde farklı satıcılar gibi üzücü
Aynı ürün ( hiç farketmiyor herşey olabiliyor prizden tabloya, kahveden sahteye ) aynı sitede farklı fiyatlarda

Herkes çabuk para kazanma derdinde

Yazık durumumuza....

Gecen Longin’in bi sahtesini bayide sordum, nakit verirsen 950 - kredi karti ile 1050 dedi.. ayni sahteyi face uzerinden kargo dahil 700e aldim.. daha once de cok basima geldi.. bayilerden malesef bisey alamiyoruz artik..

Usami shore power 402 ve 403 renkleri. Mezatla tanesini 220 tl + kargo şeklinde aldım. Birine sorduğumda; “usami renkleri beceremiyor” şeklinde bir yorumu oldu. Sizce kötü mü. Henüz deneme şansım olmadı.

Dosyalar

• IMG_9620.jpeg
    IMG_9620.jpeg
    58.5 KB · Okunma: 51
Shore power ı bilmem de Saroo modeli ile güzel avlar yaptım renkte herhangi bir dökülme yada farklı bir olay ile de karşılaşmadım meranın kalabalık olduğu zipbaits yada assasin i kullanmaya kıyamadığım meralarda 1 numaralı kurtarıcı olmaya devam ediyor

Shore power ı bilmem de Saroo modeli ile güzel avlar yaptım renkte herhangi bir dökülme yada farklı bir olay ile de karşılaşmadım meranın kalabalık olduğu zipbaits yada assasin i kullanmaya kıyamadığım meralarda 1 numaralı kurtarıcı olmaya devam ediyor
Hangi renkleri kullaniyorsunuz?

Back