En son aldığınız sahte?

kendo haryu.jpg

Ben de en son bunu aldım. Deniz le derenin birleştiği çay ağızlarında bulanık suda iyi iş yapar dediler. Henüz bu şartlarda deneme fırsatım olmadı. Ama mendirek dibinde derin suda denedim. Açıkçası aksiyonu pek hoşuma gitmedi. Özellikle dikkat ettim berrak suda bakalım nasıl diye gelirken dümdüz geliyor. Bazen aksiyon yapar gibi oluyor hemen düzeliyor. Bakalım Hayırlısı.

54920 dosyayı görüntüle

Ben de en son bunu aldım. Deniz le derenin birleştiği çay ağızlarında bulanık suda iyi iş yapar dediler. Henüz bu şartlarda deneme fırsatım olmadı. Ama mendirek dibinde derin suda denedim. Açıkçası aksiyonu pek hoşuma gitmedi. Özellikle dikkat ettim berrak suda bakalım nasıl diye gelirken dümdüz geliyor. Bazen aksiyon yapar gibi oluyor hemen düzeliyor. Bakalım Hayırlısı.
Desenize : İşin püf noktası önce suyu bulandırmakta 😵

54920 dosyayı görüntüle

Merada en son o kadar pahali ve bilindik rapalam olmasina karsilik 3 adet levregi bu sahte ile aldim.Bunun 9cm lik olanida bogazda dişli katili tek gecerim 🙂🙂

Son jig'ler ve ivir zivirlari, umarim balik alip raporunu da eklerim 🙂

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    70.6 KB · Okunma: 89
Bugün Üsküdara indim,
Görünce dayanamadım
Keşke dişliler de dayanamasalar ......

Dosyalar

• IMAG0440.jpg
    IMAG0440.jpg
    30.8 KB · Okunma: 92