En son aldığınız sahte?

Bir dünya jig aldım yine sg needle jig ve minnow 40-60-80 gram setler. Sg popper, jerk minnow setler ayrıca Temudan kalamara benzeyen silikon setler aldım.

Hiç iş yaptımı derseniz tabiki hayır ama geçen arkadaşım temudan aldığı su üstü ile ilk atışta lambuka çekti, yine aynı arkadaşım temudan aldığı bir başka dalarlı sahte ile izmir körfezde sırtıda 3 tane kilo üstü levrek çekti. Kısmet bu işler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir dünya jig aldım yine sg needle jig ve minnow 40-60-80 gram setler. Sg popper, jerk minnow setler ayrıca Temudan kalamara benzeyen silikon setler aldım.

Hiç iş yaptımı derseniz tabiki hayır ama geçen arkadaşım temudan aldığı su üstü ile ilk atışta lambuka çekti, yine aynı arkadaşım temudan aldığı bir başka dalarlı sahte ile izmir körfezde sırtıda 3 tane kilo üstü levrek çekti. Kısmet bu işler

Sent from my iPhone using Tapatalk
evet kısmet ama benimde bugüne kadar aldığım bu sahtelerle birkez bile balık avlayamadım ama almayada devam. 😎
elbet bulucaz doğru sahteyi...

1200 liraya aldigim sahteyle trofe yakaladim, bildigin trofe 7 kilo ustu levrek ama 100-200-300-400tl’ye cinekop bile alamadim.. bizim levrekler aliexpress sahtelerine bakip bakip gülüyolardir 🙂
Kayhan hocam her zaman öyle olmuyor geçtiğimiz yıl ben orjinalini kullanırken yan taraftan birisi aliexpres çakması ile paşayı aldı tabi bu bir istisna

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-4 sene önce bildiğin şeffat tükenmez kalemin içindeki mürekkebli ucu çıkarıp bi ucuna 3lü kanca diğer tarafına yuvarlak klips takıp kalemin borusunun içinden telle bunları birbirine bağlayıp denize atanlar lüfer - kofana çekmeye doyamamıştı bide burdan yakın.

Back