Güle Güle kullanın. Jerkbaitten farkı nedir?Duo Realis Beachwalker 120 md125507 dosyayı görüntüle
Hiç bir fikrim yok, gecen merada çok güzel skor yaptı arkadaşım, ben normalde hep zipbaits kullanıyorum. Denemekten zarar gelmez dedim hocam 🙂 Ayrıca aldığım sitede okuduğum kumluk alanlarda etkili diyor onu da test edeceğim.Güle Güle kullanın. Jerkbaitten farkı nedir?
Trofesi bol olsun.Hiç bir fikrim yok, gecen merada çok güzel skor yaptı arkadaşım, ben normalde hep zipbaits kullanıyorum. Denemekten zarar gelmez dedim hocam 🙂 Ayrıca aldığım sitede okuduğum kumluk alanlarda etkili diyor onu da test edeceğim.
Yalçın Bey, Jerkbait düz sarımda bile kuyruk sallayarak geldiğinden doğal bir aksiyonu var bunu seahorse başarabilmiş midir bilmiyorum. 2 tane muadil alacağıma 1 tane orjinal ürün almayı tercih ediyorum. En basitinden Duo aldığınız zaman decoy gibi owner gibi marka iğneler ile geliyor ürün diğerinde ne iğne var belli değil, erim farkı oluyor, boya kalitesi olayına hiç girmiyorum bile. İlla tequila halo olmak zorunda değil benzer renkleri de iş yapar.Arkadaşlar arasında bir duo jerkbait furyası var. Elinde tequila halosu olan balığın büyüğünü çekiyor gibi bi durum var. Piyasada tequila Halo rengide pek yok. Olanlarda çok uçuk fiyatlarda. Alternatif bir ürün varmıdır acaba. Suspending modeller arasında. Seahorse kutusuna kadar kopyalamis ama Duo ile verim anlamında kıyaslanamaz durumda.
Yalçın Bey, Jerkbait düz sarımda bile kuyruk sallayarak geldiğinden doğal bir aksiyonu var bunu seahorse başarabilmiş midir bilmiyorum. 2 tane muadil alacağıma 1 tane orjinal ürün almayı tercih ediyorum. En basitinden Duo aldığınız zaman decoy gibi owner gibi marka iğneler ile geliyor ürün diğerinde ne iğne var belli değil, erim farkı oluyor, boya kalitesi olayına hiç girmiyorum bile. İlla tequila halo olmak zorunda değil benzer renkleri de iş yapar.
@Bedri35 ile aynı fikirdeyim birebir olarak.
Hocam duo ve zipbaits bu sene boğaz özelinde en çok iş yapan sahteler dediğin gibi seahorse yapıyor imitasyonu ama ben tavsiye etmiyorum. Çakma üç tane alacağıma bir tane orijinal alıyorum. Bir mea veya sezon çalışmasa da öbür sezon belki diyorum.
Ayrıca jerkbait gibi zip baitsde düz sarımda çok iyi. Dün bulunduğum merada 5 sarıkanat bindirdim, çevremde başka alabilen yoktu İnan. Eurofish muadili aynı sahteyi atan arkadaş da sıfır cekti