En son aldığınız sahte?

66178 dosyayı görüntüle 66179 dosyayı görüntüle

Resimdeki kaşığın hologramına bayıldım ve ihtiyacım olmamasına rağmen aldım,
Ben bile atladıysam bu holograma sudaki dişlilerin hayır diyeceğini sanmıyorum,
Rastgelsin
66178 dosyayı görüntüle 66179 dosyayı görüntüle

Resimdeki kaşığın hologramına bayıldım ve ihtiyacım olmamasına rağmen aldım,
Ben bile atladıysam bu holograma sudaki dişlilerin hayır diyeceğini sanmıyorum,
Rastgelsin
Çok güzel duruyor ,güzel avlarda kullan , kaşığın ağırlığı ne kadar İlker.

Çok güzel duruyor ,güzel avlarda kullan , kaşığın ağırlığı ne kadar İlker.
Merhaba ağırlığına bakmadım rakam olarak bilemiyorum ama Yıldıray, yarvant,gazi kasıklarından en ağırı bu diyebilirim bizim Üsküdar'a pek gitmez ama derin su meralarinda büyük kolaylık olur diye düşünüyorum,
Rastgelsin

• Beğen
Tepkiler: Yhy
@tahirkaya çinekop için 12 cm sahteler spin için en ideal sahteler diyebilirim. Çinekop boyuna vs. bakmaz gözüne kestirdimi atlar, affetmez.

Kendo nun yeni zebra glowu, güzel görünüyor. Aynı rengin baby jig i ile mırmır aldım.

Cidden çok hoşuma gitti bakalım deneyip görücem. Ayrıca savager tarafından kandırıldim bu kadar mı güzel yapılır . İş yaptıramıcamı biliyorum spin konusunda bayağı tecrubesizim . Ayrıca ustalarimizdan yardım istiyorum nasıl bir sistemle zargana imitasyon unu kullanabilirim malum böyle atarsam balıkta gelse keser gider misinami

Cidden çok hoşuma gitti bakalım deneyip görücem. Ayrıca savager tarafından kandırıldim bu kadar mı güzel yapılır . İş yaptıramıcamı biliyorum spin konusunda bayağı tecrubesizim . Ayrıca ustalarimizdan yardım istiyorum nasıl bir sistemle zargana imitasyon unu kullanabilirim malum böyle atarsam balıkta gelse keser gider misinami
Geçen bir vidyoda görmüştüm. O thru sandeel, sandeel balığının imitasyonu. Aynı dediğin gibi kuyruktan lüfer diş atınca iğne ardından ipi koparmış ve kaybetmiş sandeel i, vidyoda ki eleman çözümü iğnenin sonrasına bir fırdondu bağlamakta bulmuş. Bu şekilde misinaya daha zor ulaşır balık diye. Ben de spinde acemiyim, ve hala siftah yok. Ufak takımlarla aldığım ufak balıklarla idare ediyorum şimdilik. Spinden verim alamayınca lrf ye falan geçiyorum.

Back