ilkerco
Yeni Üye
Zebra glow gerçekten güzel görünüyor. Bol avı olur umarım. 👍
Zebra glow gerçekten güzel görünüyor. Bol avı olur umarım. 👍
Kaç tane istersen alıp kargolayabilirim abi.Merhabalar,
Resimdeki sahteyi ariyorum,
Oskar Magician 7 cm
Kirmizi kafa hologram govde
İstoc daki oskar balikcilikta var fakat internetten satmiyor, ben kartaldayim oraya gitmem mumkundegil..![]()
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardesim cok tesekur ederim ilgin icin, sen gececegin zamani soyle, iban ver bende parasini gonderirim, 3 tane alip test etmek isterim..Kaç tane istersen alıp kargolayabilirim abi.
Cidden çok hoşuma gitti bakalım deneyip görücem. Ayrıca savager tarafından kandırıldim bu kadar mı güzel yapılır . İş yaptıramıcamı biliyorum spin konusunda bayağı tecrubesizim . Ayrıca ustalarimizdan yardım istiyorum nasıl bir sistemle zargana imitasyon unu kullanabilirim malum böyle atarsam balıkta gelse keser gider misinami
Şimdi burda iş gerçekten sahtedemi yoksa sahteye yüzdüren ustadamı. Yoksa meradaki balıkların aç ve avlanmak üzere orada hazır bulunmasındamı ? Bana sorarsanız aynı zamanda çıkarıp aynı sayıda başka sahte ile atış denese yine balık alabilirdi. Merada başka avlananda yok hani kimsenin oltasına takip bile olmazken özellikle bu sahteye saldırmıyor balıklar. Yani bi sahtenin ne kadar başarılığı olduğunu kanıtlamak için bu tarz videolar geçerli olamaz. Asıl mesele kimsenin balık alamadığı avlakta özellikle 1 kişi bu sahteden veya başka sahteden kullanıp balıkları topluyorsa diğer avcılarda boş dönüyorsa işte o sahte başarılıdır. Tabiki aynı yerde av yapan kişilerden kastım benzer av tecrübelerine sahip kişiler olmalı. Hiç av tecrübesi olmayan biri en kral sahteyle balık alamazken usta birisi 15-20 tl lik sahtelerlede balık alabilir.bu video sana fikir verir sanırım
iyi seyirler
Size katiliyorum, mera balik kayniyordu fakat zorla da olsa aldi baligi, normal bir sahte ile de alinabilirdi bence.. Avantaj olarak sahtenin erimi olabilir ancak tek ignesi ve uzun olmasi dezavantaj sanki..Şimdi burda iş gerçekten sahtedemi yoksa sahteye yüzdüren ustadamı. Yoksa meradaki balıkların aç ve avlanmak üzere orada hazır bulunmasındamı ? Bana sorarsanız aynı zamanda çıkarıp aynı sayıda başka sahte ile atış denese yine balık alabilirdi. Merada başka avlananda yok hani kimsenin oltasına takip bile olmazken özellikle bu sahteye saldırmıyor balıklar. Yani bi sahtenin ne kadar başarılığı olduğunu kanıtlamak için bu tarz videolar geçerli olamaz. Asıl mesele kimsenin balık alamadığı avlakta özellikle 1 kişi bu sahteden veya başka sahteden kullanıp balıkları topluyorsa diğer avcılarda boş dönüyorsa işte o sahte başarılıdır. Tabiki aynı yerde av yapan kişilerden kastım benzer av tecrübelerine sahip kişiler olmalı. Hiç av tecrübesi olmayan biri en kral sahteyle balık alamazken usta birisi 15-20 tl lik sahtelerlede balık alabilir.