Bu aralar altından bile daha değerli kıymetini bilin 🙂Sonunda bi sitede buldum aldim yedekli 🙂
66465 dosyayı görüntüle
SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gercekten oyle .Bu aralar altından bile daha değerli kıymetini bilin 🙂
Tamamen kendi avlağım için konuşayım Cobra hikaye çok rahat ve yormadan wtd alması dışında başka hiç bir olayı yok..Millet çakması ile benzerleri ile takır takır balık alıyor.Yokozuna sahte ortadaki mavi renkle kısa zamanda aldığım atraksiyonları cobra ile 1.5 yıldır göremedim.Stokta kalmayıp 100-150 lira olacak sahte değil bunlar inşallah size güzel avlar yaşatır ama kimse balık alamazken ben cobrayı atıp çatır çatır topluyorum diyen varsa saygılar..Yokozuna ile daha sık av yapıp ona görede stok yapacağım 🙂Sonunda bi sitede buldum aldim yedekli 🙂
66465 dosyayı görüntüle
SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar,
Resimdeki sahteyi ariyorum,
Oskar Magician 7 cm
Kirmizi kafa hologram govde
İstoc daki oskar balikcilikta var fakat internetten satmiyor, ben kartaldayim oraya gitmem mumkundegil..![]()
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buldum netten aldım, denemek kaldı, tşkler ilgin için..Üsküdar da Rastgele balıkçılıkta 2 gün önce gördüm 1-2 tane vardı bu renkten bilginiz olsun,
Rastgelsin
Daha once bu kalibi kullanan var mi ? İs yapiyor mu 🙂 66466 dosyayı görüntüle
Bundan üç sene önce Kanlıca da kurşun arkası yaparken, akşam suyuna bir de bunu kullanayim nasılsa balık alamıyoruz deyip 12 atışın 10 unu dolu cevirmeme sebep olan sahte 🙂Daha once bu kalibi kullanan var mi ? İs yapiyor mu 🙂 66466 dosyayı görüntüle