En son aldığınız sahte?

hedef lüfer balığı kesin iş yapar dediğiniz sahteler neler arkadaşlar ? gemlikte herkes kendo limon veya beyaz kullanıyor mesala sabah 50 kişi aynı yerde atıyoruz 1 saatte 3-4 lüfer geliyor ve mecburen kendoya geliyor cunku herkes onu atıyor. bence farklı bişeyler olması lazım. her dönem bi sahte öne çıkıyor herkes onu alıyor . bence daha başarılı sahteler olması lazım
Iste o son cumle den dolayi evdeki sahte sayisini bile bilmiyorum.
Iyisi vs si yok ki bunun.
Saati,suyu,havasin da vs ise denk getirirseniz en onemli ise kisemtinizde varsa renk marka model vs hikaye.
Ama bu sene cidden renk ve model favoriniz ne diyen olur ise duo ryuki 95 sw beyaz renk.Bogaz icin soylemeliyim ki beni uzmedi...

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daiwa Saltiga Dorado Popper 14F
Abiler, kardeşler; şu sahteyi deneyen var mı aranızda? Hiç bir marketin stoklarında da yok. Acayip merak ediyorum bu sahteyi.

hedef lüfer balığı kesin iş yapar dediğiniz sahteler neler arkadaşlar ? gemlikte herkes kendo limon veya beyaz kullanıyor mesala sabah 50 kişi aynı yerde atıyoruz 1 saatte 3-4 lüfer geliyor ve mecburen kendoya geliyor cunku herkes onu atıyor. bence farklı bişeyler olması lazım. her dönem bi sahte öne çıkıyor herkes onu alıyor . bence daha başarılı sahteler olması lazım
QpoMr3.jpg
XEr4QR.jpg

o kadar laf söyledim kendo seabass a dun aksam ikinci atışımda yapıştı lüfer kardeş (beyaz Rengine)

Evet hocam guzel av olmus 🙂
Ama herkesin merak ettigi bisey var nerede yapisti bu lufer kardes 😀
Boyle av raporlari gördükçe bileniyorum aksam ava çıkacağım😀
Ben Gemlikte avlanıyorum ama çok nadir vuruyor kollarım koptu at çek yapmaktan daha kotusu parmağımın derisi yüzüldü 🙂 ama nasıl bi hastalıksa insan bırakamıyor

Back