coner
Daimi Üye
Kendo çok iyidir.
Ballık alır...
Ballık alır...
Iste o son cumle den dolayi evdeki sahte sayisini bile bilmiyorum.hedef lüfer balığı kesin iş yapar dediğiniz sahteler neler arkadaşlar ? gemlikte herkes kendo limon veya beyaz kullanıyor mesala sabah 50 kişi aynı yerde atıyoruz 1 saatte 3-4 lüfer geliyor ve mecburen kendoya geliyor cunku herkes onu atıyor. bence farklı bişeyler olması lazım. her dönem bi sahte öne çıkıyor herkes onu alıyor . bence daha başarılı sahteler olması lazım
hedef lüfer balığı kesin iş yapar dediğiniz sahteler neler arkadaşlar ? gemlikte herkes kendo limon veya beyaz kullanıyor mesala sabah 50 kişi aynı yerde atıyoruz 1 saatte 3-4 lüfer geliyor ve mecburen kendoya geliyor cunku herkes onu atıyor. bence farklı bişeyler olması lazım. her dönem bi sahte öne çıkıyor herkes onu alıyor . bence daha başarılı sahteler olması lazım
Tebrikler abi devamı daha bol olur inşallah🙂![]()
![]()
o kadar laf söyledim kendo seabass a dun aksam ikinci atışımda yapıştı lüfer kardeş (beyaz Rengine)
![]()
![]()
o kadar laf söyledim kendo seabass a dun aksam ikinci atışımda yapıştı lüfer kardeş (beyaz Rengine)
![]()
![]()
Ben Gemlikte avlanıyorum ama çok nadir vuruyor kollarım koptu at çek yapmaktan daha kotusu parmağımın derisi yüzüldü 🙂 ama nasıl bi hastalıksa insan bırakamıyorEvet hocam guzel av olmus 🙂
Ama herkesin merak ettigi bisey var nerede yapisti bu lufer kardes 😀
Boyle av raporlari gördükçe bileniyorum aksam ava çıkacağım😀