En son aldığınız sahte?

Gordunuz mu birinde denk geldiniz mi aksiyonu nasil?
Hangi urunun kopyasi acaba yada kopya mi ?
Hiç bir bilgim yok yeni geldiler hafta sonu kısmetse deneyeceğim bakalım nasıllar görüntü olarak kendo ,Target tarzı ama kopyamı değilmi bilmiyorum ,fakat yerli üretim olduğunu biliyorum

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç bir bilgim yok yeni geldiler hafta sonu kısmetse deneyeceğim bakalım nasıllar görüntü olarak kendo ,Target tarzı ama kopyamı değilmi bilmiyorum ,fakat yerli üretim olduğunu biliyorum

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiyatları biraz daha uygun tutulsa iyi olacaktı. Ben de alıp denemek istiyorum açıkçası

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün sabah elime geçti; Kendo Deep Minnow 95F... Bunu teknede kurşun arkası kullanmayı planlıyorum... İdeali T fırdöndüye bağlayıp kurşunla sahtenin aynı bedende olmamasını sağlamaktır diye düşünüyorum, doğru mu?

Bir de ben olta performansı için değil de kendime kolaylık olsun diye makinenin ucunda fırdöndülü klips bağlı tutuyorum, neyle avlanacaksam onu kolayca takıp söküyorum... Şimdi T fırdöndüyü de klipse geçireceğim.. fırdöndü + klips arkası T fırdöndü gibi gereksiz bir dizilim olacak.. Bunun yaratacağı dikkat dağınıklığını engellemek için sahteyi nasıl bir mesafeye takayım? 2 kulaç kadar yeter mi yoksa verebildiğim kadar vereyim mi?
9002291888178.jpg

81302 dosyayı görüntüle

levrek için aldım inş bişeyler denkgelir 😀

bugün sabah bu sahteyi denedim 3 4 levrek vuruşu aldım 1 tanesi yakalandı ama onu da çekerken kaçırıdm daha sonra zarganalar çok hamle yaptı ama onlar da hiç yakalanmadı, sonuçta boş olarak dödüm eve 😀 ama aksiyonu güzel

bugün sabah bu sahteyi denedim 3 4 levrek vuruşu aldım 1 tanesi yakalandı ama onu da çekerken kaçırıdm daha sonra zarganalar çok hamle yaptı ama onlar da hiç yakalanmadı, sonuçta boş olarak dödüm eve 😀 ama aksiyonu güzel

Kancalarını değiştir bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uzun uzun arayışlar ve googlede girmediğim sayfa kalmayarak Adanada bir avbayinde 2 adet kaldığını görünce saldırdığım sahte. Birini isteyen bir abime verdim ama elimde kalanı kullanırken ya patlarsa diye sıkıntıya girdiğim Savagear Prey 130 Lemon Back 🙂🙂 Geçen hafta lüfer sezonunu açmamı sağladı. İstanbul boğazında benim tek favorim olur kendisi. Bulsakta alsak diye ikinci el sayfalarında fırıl fırıl dolanırım ara ara 🙂
20181011_114018_HDR.jpg

Değerli oltacı arkadaşlar merhaba.Ben dün sılstar 128 mm. 20.5 gr. B63 veB94 renk kodlu 0-0.5 mt. dalarlı değişik sahteler aldım.Sırtları yeşil ve hologramları iyi sahtelerdi.Bakalım sonuç ne olacak.Levrek için tavsiye ettiler.Bundan sonra bulamayabilirsin dediler.Herkese selamlar...

Back