En son aldığınız sahte?

Bu sahteyi calistiramadim ben, hic verim alamadim ama cok övülen bir model.. insallah tez zamanda levrek alir..

Bende yedeği bile var süper nasil balik alamadiniz hayret, en son gecen sene kapanisi 44cm sargoz ile yaptim🙂🙂
IMG_20180427_225725.jpg IMG_20180428_024954.jpg IMG_20180414_110056.jpg

Rapala x rap'in bu rengini kullanan varmı? Elime bi yerden bitane geçti ama rengi biraz soluk acaba iş yaparmı türkiyede bu rengin satışı yok Screenshot_2018-11-29-13-39-48-096.jpeg

(link)
Henüz kullanma fırsatım olmadı ancak baya övgü aldım.işe yararsa tekrar yorum atarım.

QUİZER 100 TURUNCU SAHTE YEM CAPERLAN

Ben de sipariş ettim gelmesini bekliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslında ilk önce İzmir'den bir arkadaş satıyordu ondan aldım 2 farklı renk, kalitesi belliyken ve bunu göre göre yurt dışından sipariş verirken yedekli almadığıma çok pişman oldum, umarım siz benim yaptığım hatayı yapmamışsınızdır. Zaten en kısa sürede bunların yedeklerinden getirtmeyi düşünüyorum. Birde yabancı bir forumda #03 Inacco Lens (Ayu benzeri) renk için Levrek avında başka renk kullanmıyorum diyen bir kullanıcı vardı, o rengi de listeme ekleyeceğim.

Aslında ilk önce İzmir'den bir arkadaş satıyordu ondan aldım 2 farklı renk, kalitesi belliyken ve bunu göre göre yurt dışından sipariş verirken yedekli almadığıma çok pişman oldum, umarım siz benim yaptığım hatayı yapmamışsınızdır. Zaten en kısa sürede bunların yedeklerinden getirtmeyi düşünüyorum. Birde yabancı bir forumda #03 Inacco Lens (Ayu benzeri) renk için Levrek avında başka renk kullanmıyorum diyen bir kullanıcı vardı, o rengi de listeme ekleyeceğim.

Zaten ben de ona sipariş ettim bahsettiğiniz renk benim sipariş ettiğim renklerden biri

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back