En son aldığınız sahte?

Su üstü sahteler ile gece avı yapılmaz yerine silikon öneririm

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bununla birlikte sabah ve akşam alacakanlıkta ışıklı meralarda iş yapar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forumda konumu gören olduysa eğer bilir spine yeni başladım. Bugün spin takımımla 3. Kez ava gittim. Sıfır bilgiyle araştırarak öğrenmeye çalışıyorum. Attigim su üstü su altı her sahteye wtd aksiyonu vermeye çalışıyorum.

Ama bugün panic preyde birsey keşfettim düz normal sararken kendisi wtd aksiyonuyla geliyor zigzag çize çize.

Bu sahte gibi kendisi aksiyon alan sadece düz sarmak yeterli olan 10 - 35 kamışa uygun levrek ve lüfer sahtesi varmi önerebileceğiniz

Arada kaynamıştır belki mesajım güncele çekeyim 🙂

Boğaz’da sezona hazırız eğer balık gelirse 🙂
Mert bey hayırlı akşamlar geçenlerde size 9mm lik sahteyi nereden ve kaça aldığınızı sormuştum.şimdi size size 2 sorum daha olacak.
9mm lik sahtelerin dalma derinlikleri kaç mt bilginiz var mı?
Birde benim aldığım sahtenin diğer tarafının boyası tahrip olmuş.sağ taraf çok daha canlı iken sol taraf malesef öyle değil.acaba üretimde mi bi sıkıntı var yoksa bana mı sorunlu ürün geldi?

Mert bey hayırlı akşamlar geçenlerde size 9mm lik sahteyi nereden ve kaça aldığınızı sormuştum.şimdi size size 2 sorum daha olacak.
9mm lik sahtelerin dalma derinlikleri kaç mt bilginiz var mı?
Birde benim aldığım sahtenin diğer tarafının boyası tahrip olmuş.sağ taraf çok daha canlı iken sol taraf malesef öyle değil.acaba üretimde mi bi sıkıntı var yoksa bana mı sorunlu ürün geldi?

Firmayla bi görüş eğer boya problemi varsa ,
Dalma derinliklerini bilmiyorum kurşun arkası yapmıcakmısınız ?

Yavuz bey rastgelsin.üstteki su üstü sahte sanırım.alttaki dalan model.ortadakini tam çıkaramadım oda su üstü sahteye benziyor ama biraz farklı sanki?
Teşekkür ederim.

Fujinin su üstülerinden. Birde bunları aldım wtd’yi beceremiyorum umarım etkisi olurlar

Dosyalar

• 728649D7-6826-4169-B2ED-6EA664C6E170.jpeg
    728649D7-6826-4169-B2ED-6EA664C6E170.jpeg
    56.9 KB · Okunma: 124
Back