daha deneme fırsatım olmadı ama kullanılan materyal yani ipin temas ettiği yer pürüssüz. denedikten sonra anlarım nasıl bir şey olduğunubu linedancer ipi patlatmıyo mu? sürekli sürtünüyor gibi gözüküyor.
daha deneme fırsatım olmadı ama kullanılan materyal yani ipin temas ettiği yer pürüssüz. denedikten sonra anlarım nasıl bir şey olduğunubu linedancer ipi patlatmıyo mu? sürekli sürtünüyor gibi gözüküyor.
Su üstü sahteler ile gece avı yapılmaz yerine silikon öneririm
Gece avı yapılabilir ancak verim bir mertebe düşüyor. Gece yapılan avlarda genel olarak sahteye popper mantığı ile hareket verdiriliyor. İma popkey ile gece egede ciddi kofana avları yapılmakta örneğin ama pek afişe edilmiyor malum nedenlerden dolayı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yavuz Bey bunu nereden aldınız? Rica etsem link paylaşır mısınız lütfen?Teşekkür ederim.
Fujinin su üstülerinden. Birde bunları aldım wtd’yi beceremiyorum umarım etkisi olurlar
Levrek için de benzeri yöntemler fayda sağlıyor ama dediğiniz gibi slikon çalışıyorsa hiç maceraya gerek yok 1 tllik slikon dünyayı değiştirirBen levrek avını kast etmiştim
En verimli gece levrek avı silikon ile yapılır
Kofana ve lüfergiller ile deneyimim sadece gündüz avı iledir. Gece avını pek sevmediğimden o konuda bilgim yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aynen hepsini levrek için aldım.Yavuz Bey bunu nereden aldınız? Rica etsem link paylaşır mısınız lütfen?
Aldığınız ilk iki sahte su üstü sahtesi, digeri ise sığ dalarlı bir sahte. Hepsi levrek sahtesi.
aynen hepsini levrek için aldım.
özelden soranlarda oldu nasıl aldığımı anlatayım. kısık balıkçılıkla iletişime geçtim ve ellerinde ürünün olduğunu söylediler, internet satışlarınızda gözükmüyor parayı yollasam olur mu dedim olur dediler mail adreslerini aldım, ibanları zaten sitede var. dolar kuruna göre hesap yapıp söylediler 49 tl küsüratı vardı ben 50 tl yolladım iyi ki de 50 tl yollamışım çünkü 50 tl ve üstü alışlarda kargo bedava. fatura bilgilerinde ki olması gerekenler ve dekontu mail yoluyla ilettim. kargoda bir yanlışlık oldu adresi yanlış yer belirtmişlerdi, tekrardan iletişim kurdum adresi düzelttiler ve bugün elime ulaştı.
Hayırlı uğurlu olsun tekrardan. Wtd 5 atıştan sonra kolları bitiriyor. O nedenle ben de bu aparattan almaya karar verdim. Alışveriş biraz maceralı olmuş ama sonucu önemli olan. Güzel balıklar yakalarsınız inşallah. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
İlk başlarda ben de öyleydim, çok yoruluyordum ancak wtdyi yanlış yaptığımı fark ettiğimde ne kadar kolay olduğunu anladım. Kol yerine bilek ve işaret parmağınızı kullanmalısınız. Kamış sapı uzunsa ve koltuk altınıza sabitleyebiliyorsanız daha güzel oluyor. Kamışı elinizde havada tutarak yapmaya çalıştığınızda ciddi anlamda yoruluyorsunuz. Şimdi lrf kamışıyla bile wtd yapıyorum sorunsuz.