En son aldığınız sahte?

Merhaba Arkadaşlar.
Kırmızı kafalı beyaz sahte ile çinekop, sarıkanat, lüfer vb.de verim alabilir miyim?

Merhabalar bu sahteyi nereden temin ettiniz acaba ozellikleri ve fiyati hakkinda bilgi verirmisiniz?
Yurtdışı internet sitesi (digitaka) aracılığı ile aldım. 55 mm 4 gram batan bir sahte. Aslında sahte hakkında çok da bir bilgim yok 🙂
Kendi sitesinden bilgilerine bakabilirsiniz.
(link)

Yurtdışı internet sitesi (digitaka) aracılığı ile aldım. 55 mm 4 gram batan bir sahte. Aslında sahte hakkında çok da bir bilgim yok 🙂
Kendi sitesinden bilgilerine bakabilirsiniz.
(link)
aracılığı ile derken site nasıl aracı oluyor açabilirmisiniz acaba?7
birde bu digitaka dan alışveriş yapmak risklimi baya bişey var çünki insanın ağzının suyu akıyor 🙂

aracılığı ile derken site nasıl aracı oluyor açabilirmisiniz acaba?7
birde bu digitaka dan alışveriş yapmak risklimi baya bişey var çünki insanın ağzının suyu akıyor 🙂
Japon sitelerinden normal internet üzerinden alışveriş yapar gibi işlemleri yapıyorsunuz. Sadece makine ve kamışlarda ücretsiz kargo seçeneği var. Kargo ücreti ise 2000 yen yaklaşık 110 tl olması lazım.

Arkadaşlar 3 sahte arasında kaldım. Karar veremiyorum en azından fikirleriniz ve deneyimleriniz neticesinde bilgilendirmeniz çok makbule geçecektir. Amacım erimi iyi olan ve biraz derinden gelen meranın yatayda ve düşeyde tarama alanının geniş olduğu ve avcılığı iyi olan aynı zamanda boyut olarak ta 8-10 cm aralığında olması açısından (renk olarak ta belirtireseniz) aşağıdakilerden hangisini tercih ederdiniz? Şimdiden teşekkürler

1- Duo Tide Minnow 90S

2- Daiwa Shore Line Shiner Z Vertice 97F

3- Daiwa SLS Z Vertice 80S

Back