Merhabalar bu sahteyi nereden temin ettiniz acaba ozellikleri ve fiyati hakkinda bilgi verirmisiniz?Bakalım iş yapacak mı?
98153 dosyayı görüntüle
Yurtdışı internet sitesi (digitaka) aracılığı ile aldım. 55 mm 4 gram batan bir sahte. Aslında sahte hakkında çok da bir bilgim yok 🙂Merhabalar bu sahteyi nereden temin ettiniz acaba ozellikleri ve fiyati hakkinda bilgi verirmisiniz?
aracılığı ile derken site nasıl aracı oluyor açabilirmisiniz acaba?7Yurtdışı internet sitesi (digitaka) aracılığı ile aldım. 55 mm 4 gram batan bir sahte. Aslında sahte hakkında çok da bir bilgim yok 🙂
Kendi sitesinden bilgilerine bakabilirsiniz.
(link)
Japon sitelerinden normal internet üzerinden alışveriş yapar gibi işlemleri yapıyorsunuz. Sadece makine ve kamışlarda ücretsiz kargo seçeneği var. Kargo ücreti ise 2000 yen yaklaşık 110 tl olması lazım.aracılığı ile derken site nasıl aracı oluyor açabilirmisiniz acaba?7
birde bu digitaka dan alışveriş yapmak risklimi baya bişey var çünki insanın ağzının suyu akıyor 🙂
Messi ve Ronaldo'da süper çalışıyormuş. Biri atlamazsa diğeri kesin atlıyormuş buna. 😀Bakalım iş yapacak mı?
98153 dosyayı görüntüle
Ben iniesta- de bruyne tarafındayımMessi ve Ronaldo'da süper çalışıyormuş. Biri atlamazsa diğeri kesin atlıyormuş buna. 😀