Sezona hazır bekliyoruz bu sezon sadece maria sahtelerle giriyorum araya zorla bir apia sıkıştırdı arkadaşım kaşık gardolabımıda komple yeniledim herkese Trofe tadında avlar diliyorum107827 dosyayı görüntüle107828 dosyayı görüntüle
Favorim squash 10h 95mm bunla çok iyi gece avları yaptım 05P 06H kodlu olanlarda meradan boş döndürmezler. 14P ve 16H iyi çalışan sahtelerMaria’lar içinde en fazla verim aldığınız model ve renk nedir?
Gece avi diyince meraklandim simdi 🙂 zifiri karanlik ve dalgasiz berrak suya hangi sahte sizin favoriniz peki?Favorim squash 10h 95mm bunla çok iyi gece avları yaptım 05P 06H kodlu olanlarda meradan boş döndürmezler. 14P ve 16H iyi çalışan sahteler
Ben genellikle İstanbul’da avlandığım için lüfer için konuşuyorum İstanbul’da tam zifiri karanlık yer bulmak zor İstanbul gecelerini kafanda tasarla 🤣bayağı karanlık oluyor ama sessiz ve zifiri karanlık yer bulmak zor çarşaf gibi suda bulmak biraz zor benim favorim sizin avlaktada iş yapacaktır squash uv Glow boyd 95 10H bu sahteyle Kadıköy mendirek moda sahil Fenerbahçe burun çok miktarda lüfer aldım saygılar apatheticGece avi diyince meraklandim simdi 🙂 zifiri karanlik ve dalgasiz berrak suya hangi sahte sizin favoriniz peki?
Kayhan 06H bende var istersen göndereyim. 3 yıldır daha siftahı yokGece avi diyince meraklandim simdi 🙂 zifiri karanlik ve dalgasiz berrak suya hangi sahte sizin favoriniz peki?
Kayhan kardeşim almazsa ben talibim 200tl verebilirim telim 05519070174Kayhan 06H bende var istersen göndereyim. 3 yıldır daha siftahı yok.
Bilal kardeşim sahte satılık değil. Ama Kayhan isterse, ona hediye ederim. Kayhanın sorusuna cevaben yazdım, genel değil.👍Kayhan kardeşim almazsa ben talibim 200tl verebilirim telim 05519070174