En son aldığınız sahte?

Herkese Selamlar, japonyadan gelen kuzenimin getirdiği sahteleri, ipleri ve silikonları sizinle paylaşmak ıstedim. Slient salt skimmer ile ilgilenen varsa takas yapabilirim🙂 bu arada bilgi vereyim hepsi resimde belli olmuyor olabilir 2 ip var duel super x wire 0.17 150 m 8 braid vex braid upgrade 8 braid 0.17 mm Toplam maliyeti 3900 TL tuttu

Dosyalar

• HEPSİ.jpg
    HEPSİ.jpg
    108.8 KB · Okunma: 31
  • SAHTELER 2.jpg
    SAHTELER 2.jpg
    31.6 KB · Okunma: 31
  • SAHTELER.jpg
    SAHTELER.jpg
    46.7 KB · Okunma: 28
Son düzenleme:
Kendo BT Minnow 95 S 15.7 gr
Kendo zebra ile geçen sene spin avlarında çok güzel çinekop almıştım. Bu sezon ilk avda heyecandan ve aceleden dolayı kaybettim ama tekrar aldım. Daları yüzüşü-aksiyonu hoşuma gidiyor. Sanırım çinekopların da hoşuna gidiyor 🙂

Kendo 95s.jpg

BEARKING M105 Minnow 105Mm/16G (TEMU)
Bu sahteyi de TEMU dan aldım. Kendoyu kaybedince deneme fırsatım oldu. Yine spin avlarında gayet başarılı buldum. Daları, yüzüşü-aksiyonu kendoya yakın diyebilirim. İlgilenenler için linki aşağıda paylaşıyorum.

Temu.jpg
Link:
(link)

Kofana baraküda avı için yeni edindiğim oyuncaklar
c1d68663cacd965b51ae036da1a407bb.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kofana baraküda avı için yeni edindiğim oyuncaklar
c1d68663cacd965b51ae036da1a407bb.jpg

Üstteki 2 tanesi hediye, kullanılmış çakma sahteler
En alttaki ise İtalyan zarganası bir kaç videosunu seyrettim sürekli sırtıkara ve kofanayı döküyor
Benim öyle bir lüksüm olmadığı için iğnelerde modifikasyonu gittim.
Arka orjinal iğneyi ortaya taktım 4 numara
Arkaya da hayabusa 6/0 BEK 562 taktım
Test etmedim henüz ama aksiyonunun bozulacağını zannetmiyorum aksiyon değişik hızlarda düz sarım.
Ortada Türkiye’de olmayan duo jerk bait
130 sinking aldım. Bu modeli jerk sonrası 120 de olduğu gibi kafa aşağı durmayıp pozisyonunu koruyor. Aksiyonu 3 tur yavaş sarım ve çok yavaş jerk bir çeşit süzdürme ve stop baraküda dayanamıyor gece torik ve kofana da çok seviyor gerçek bir skorer.
Tide minnow 175 klasik lüfer aksiyonu arada orta sertlikte jerk kofana için böyle
Kırmızı kafa su üstü İtalya ve Hırvatistan’da çok moda duo rough trail 175 kofana avında başarılı iyi skorları var
Aksiyonu sert ve hızlı wtd ile hızlı düz sarım

Son düzenleme:
Üstteki 2 tanesi hediye, kullanılmış çakma sahteler
En alttaki ise İtalyan zarganası bir kaç videosunu seyrettim sürekli sırtıkara ve kofanayı döküyor
Benim öyle bir lüksüm olmadığı için iğnelerde modifikasyonu gittim.
Arka orjinal iğneyi ortaya taktım 4 numara
Arkaya da hayabusa 6/0 BEK 562 taktım
Test etmedim henüz ama aksiyonunun bozulacağını zannetmiyorum aksiyon değişik hızlarda düz sarım.
Ortada Türkiye’de olmayan duo jerk bait
130 sinking aldım. Bu modeli jerk sonrası 120 de olduğu gibi kafa aşağı durmayıp pozisyonunu koruyor. Aksiyonu 3 tur yavaş sarım ve çok yavaş jerk bir çeşit süzdürme ve stop baraküda dayanamıyor gece torik ve kofana da çok seviyor gerçek bir skorer.
Tide minnow 175 klasik lüfer aksiyonu arada orta sertlikte jerk kofana için böyle
Kırmızı kafa su üstü İtalya ve Hırvatistan’da çok moda duo rough trail 175 kofana avında başarılı iyi skorları var
Aksiyonu sert ve hızlı wtd ile hızlı düz sarım

Son olarak üstten üçüncü yine duo tide minnow 140 iri bir gümüş sabah veya akşam suyunda kıyılayan pradatörler için en verimli aksiyonu ikili minik jerkler herbiri max 30 cm
İdeali 20 cm çok ağır boşunu sarma ve tekrar

Son olarak üstten üçüncü yine duo tide minnow 140 iri bir gümüş sabah veya akşam suyunda kıyılayan pradatörler için en verimli aksiyonu ikili minik jerkler herbiri max 30 cm
İdeali 20 cm çok ağır boşunu sarma ve tekrar

Abi hooks yazin sabah sularından baya skor yaptıgini duydum ama bulması zor bir sahte cep yakıyor maalesef. İğneleri keskin olsun güzel sahteler.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlarda benim en son edindiğim sahteler ozellikle kırmızı kafadan bu aralar çok umitliyim İnşallah yaniltmam. Terrifler dc15.
373128b4dd405c03acd0429b961105b1.jpg

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back