En son aldığınız sahte?

Bunlarda benim en son edindiğim sahteler ozellikle kırmızı kafadan bu aralar çok umitliyim İnşallah yaniltmam. Terrifler dc15.
373128b4dd405c03acd0429b961105b1.jpg

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trofesi bol olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi hooks yazin sabah sularından baya skor yaptıgini duydum ama bulması zor bir sahte cep yakıyor maalesef. İğneleri keskin olsun güzel sahteler.

Hangisi o anlamadım

Ben onu uyduruk Çin sahtesi zannettim
Erimi filan iyi değil
Tam adını söyle bana öğreneyim neymiş

Abi şu an karaborsa Duel hardcore minnow 130f benim dediğim ama sanırım fotoğraftaki 150 olan onunda çok can yakacağını düşünüyorum.

Abi şu an karaborsa Duel hardcore minnow 130f benim dediğim ama sanırım fotoğraftaki 150 olan onunda çok can yakacağını düşünüyorum.

Dur yarın bakayım sıfırını bulursam alayım

Jackall hagre 96f aldim amiball ve kirmizi kafa renkleri yunanistanda muthis is yapiyor buyuk ihtimal bizim sularda da guzel calisir. uzun zamandir gordugum en iyi sahte.0-20 cm den geliyor icindeki atis transfer sistemi sayesinde 12 gr olmasina ragmen erimi muthisHagure_amiball.jpg

Jackall hagre 96f aldim amiball ve kirmizi kafa renkleri yunanistanda muthis is yapiyor buyuk ihtimal bizim sularda da guzel calisir. uzun zamandir gordugum en iyi sahte.0-20 cm den geliyor icindeki atis transfer sistemi sayesinde 12 gr olmasina ragmen erimi muthis127173 dosyayı görüntüle

İlk kez gördüm hedef balık sanırım levrek
Aksiyonu hakkında bilgi var mı?

Evet ana hedef balik levrek. Duz sarimda rolling ve wobbling yaparak geliyor. Yuzusu cidden cok guzel sert havalarda, dalgalarda asla aksiyonu bozulmuyor. jerklere cok guzel tepki veriyor. Gonul rahatligiyla herkese tavsiye ederim

Bu başlık bence forumun en işe yarayan bilgilerini içeren başlıklarından birisi
Yeni aldığımız ve burada paylaşılan sahteler ile ilgili olarak hedef balık, kullanım zamanı ve en verimli aksiyon bilgileri de eklenirse tadından yenmez
Bir sürü çöpün arasından çıkıp gelen sahteleri öğreniyoruz

Back