Bu başlığı hep birileri hortlattığı zaman görüyorum

Sürekli birşeyler alıyor bitenin yerini dolduruyoruz
@murattp abinin isteği üzerine bende İstanbul için bilenin hayatında uzun zamandır olan fakat genel olarak geçen sene kullanılmaya başlanarak hızla kullanımı artan vibrasyon sahtelerden bahsedeyim geçen sezonu 2 3 çeşit ile geçiştirdikten sonra bu sezona daha bir hazırlıklı girdik artık çantada 1 kutu da vibrasyon var
Öncelikle boğaz hattında 14 gr vs. lerle vakit kaybetmeden direk, Kendo LV Gantetsu Vib 70S 74mm 22gr ( bu arada markalar temsilidir birçok markanın emsal sahteleri var ben kullandıklarımı yazıyorum )
Slim yapısı ve dikey aksiyonu ile başarılı çinekop sarıkanat avlarına bu sezon palamut ve lüferi de ekledi akıntının biraz daha güçlü olduğu meralarda Kendo Zero Arise SH Vib 83S 26gr Sahte Balık güzel avlarımıza eşlik etti ayrıca bu sabah yanımda 24 numarası ile 3 adet kilo üstü palamutu da bu sahte ile aldı arkadaşım dikey aksiyon dışında yatay şekilde hafif jerk ile de çok güzel çalıştığını kendimiz de tecrübe ettik , boğazın akıntısı bitmeyen meralarında dibe daha kolay ulaşmamızı sağlayan Kendo Zero Arise Steel-B 82S 29GR Sahte Balık 22 gr da olduğu gibi dikey aksiyonda güzel işler yapan bir sahte bir dönem karaborsa ya düşen renkleri 79 ve özellikle 102..
Şimdi gelelim adını bilmediğim içi bilyeli olan modele sanırım longin muadili Noeby 9141 90mm 33gr 008 yada kırmızı kafası hem dikey hem süzdürme hemde yatay aksiyonda balık aldığımız güzel bir sahte sanırım bundan sonra da çantamızda sürekli farklı renkleri ile vibrasyonlar olacak..
Bonus olarak da bu sezon maltepe Tuzla hattındaki kumluk meralarda hayatıma 3 ve 5 gr vibrasyonlar girdi mırmır avlarında başarılı avlar yapmamızı da sağladı kullanıldığı mera burda önemli gerçekten kumluk ve ilişken olamayan merada çok güzel skorlar yapmamı da sağladı özellikle TSU marka ve savage nin modelini bilmediğim vibrasyonları ayrıca tsu olan ile eşkina , minekop ve istavrit de oltamızı ziyaret etti ..
Şimdilik bu kadar aklıma geldikçe detayları eklerim
Rastgele..