muhsin5791
Daimi Üye
tebrikler devamı gelsin inşallah.
Farklıymış bu bendeki değil.demekki balık varsa hepsine atlıyor.Renk kodundan emin değilim ama sahte bu 71047 dosyayı görüntüle
Yabancı yer olunca birkaç denemeden sonra açıkcası soğumuştum arkadaşın gazi olmasa buda olmazdı kesinlikle vazgeçmeden denemek lazım hep söyleniyor ama insanın basına gelince farklı tabii dediğiniz gibi geçen ayları unutturdu hatta bir bu kadarda boş geçse bu gaz bana yeter 🙂Tebrikler.... Hazirandan beri, çok geç kalmışsınız ama olsun. Sanırım bu balık, balıksız geçen yedi ayı unutturmuştur.👍👍👍
Hemde nasıl 🙂 hava çok bozuk baya fırtına var yoksa balıktaydım şimdi 🙂Tebrikler kardeşim süper olmuş sen bu gazla bol bol spine vakit ayırırsın artık 😀
fırtına arkası hep balık yapmışdır 🙂 hava düzelirse denemelere devam et derim 🙂 inşallah trofe bir levrek denk gelir bu sefer 🙂Hemde nasıl 🙂 hava çok bozuk baya fırtına var yoksa balıktaydım şimdi 🙂
Abicim gerçekten vazgeçmemek gerekiyormuş İlker arkadaşımdan ve forumdan ögrendim bunu olta suda olmazsa balık yokTebrikler. Umarım birgün bende boyle bir yazi yazabilirim. Hala umudum var.