LRF de de olur çok güzel. ben 3-18 260 kamışla LRF yapıyorum. yok hassiyeti az olurmuş aksiyonu bilmemne olurmuş işi abarttılar ya hiçbirşey olmaz ne olacak gayet güzel oluyor bana göre. Hatta her spin kamışı da LRF gibi kullanılır ne olacak nedir bu hassiyet aksiyon. Tek kuyruk altı sıyırtma ile istavrit avlardık o zaman kamışta yoktu elle atar çekerdik. Aksiyon bilmemne felan da yoktu o zamanlar. Bu işe öyle büyük paralar yatırmaya gerek yok. Şimdi elli bin türlü çapari çıkardılar bilmemneli ,simli ıvır zıvırlı. Ben 50 senedir kullandığım ağ ipliğini çözüp taradığım çapariyi gene aynı şekilde yapıyorum. Gidiyorum bu yeni uydurulmuş çapariyle avlananların yanına atıyorum onlar ne kadar balık çekiyorlasa ben de aynısını çekiyorum değişen birşey yok. Takımın inceyse avcı olur gerisi palavra.
Haklı olduğunuz konular var fakat hedef balık tutmak mı ? Tuttuğun balıktan daha fazla keyif almak mı ?
Lrf özelinde konuşuyorum amaç çok fazla istavrit tutmak ise boşa kürek çekmekten farkı yoktur , lrf de geceden sabaha tutacağın ve müthiş verimli geçtiğini düşündüğün avda alacağın en baba balık 3 kilo bu balığı herhangi bir çapari merasında balık da seyrek değilse 2 saate çok rahat toplarsın
Bu kadar genel bir konunun 1 tane doğrusu hiçbir zaman olmaz ki bundan sebeple birçok ürün pazarda yerini alır ben aji kamışta solid severim balıkla mücadele ederken kamış eğilip bükülsün isterim kimisi tubular sever o vuruşları bilekten almak hoşuna gider üretici de birçok seçenek ile tüketicinin karşısına çıkar.
Mücadele kelimesini kullandım çünkü bildiğin mücadele ediyorum istavrit ile

söylemesi bile komik geliyor ama durum bu çapari ile balık tutuyorum atıyorum çekiyorum full dolu çapari getiriyorum ama sadece balık tutuyorum herhangi bir mücadele yok tek mücadele sağında solunda av yapan üstüne olta atan çaparini karşıtıran 100 150 Gr kurşun atması gerekirken 75 Gr kurşun atanlar ile oluyor

Silikon kullanarak balık tutmak lrf değildir eğer öyle olsaydı 100 Gr sıyırtma kurşunu 420 kamış 8000 makine ile boğazda silikon ile aldığımız takoz istavrit ler de lrf sınıfına girerdi sonuçta oda Carolina sayılır