Enma Barracuda 650 vs. Anıl Marin Open 6.80

Buradaki 1 litre benzin fiyatına 1 galon benzin alınabilen ülkede mümkün öyle manzaralar 🙂

Çok teşekkürler, inceleyeceğim.
Quicksilver'ın Activ Open serisi benim beklentilerime daha çok uyan bir tasarım.

selam
(link)

(link)

Satılık Nordstar 220 cc 150 beygir Yamaha motor, 750 saatte full bakımlı. Fısh finder var. 70.000 TL.
İrtibat: 0.532.582 38 00 Bülent Tatari

tekne konusunda bilgim sıfırdır. ancak yazmadan duramadım kusuruma bakmayın. Eski patronumun yaşadığı bir olaydır bu. yaklaşık 7 metrelik bir yelkenli ile yunanistan mykonos adası dönüşü yelken seyri yaparken fırtınaya yakalanıyorlar. ve ana yelken direği bumbanın 3 metre üzerinden kırılıyor. ve 24 saat boyunca motor ile gelmek zorunda kalıyorlar. O yüzden kendisi suzuki marka motorunu çok över ve güvenirdi. baktığınız teknelerin hepsi çok güzel. umarım gönlünüze göre olanı bulur ve kazasız belasız bol balıklı avlar yaparsınız.

Herkese Selam,

Değerli katkılarınız için çok teşekkür ederim.

Dün Cad 25 Open model tekneyi, üzerinde 60 saatte Evinrude E-Tec makine ile satın aldık.
Tekne İtalyan Cad Marine üretimi ve vakum infuzyon tekniği ile yapılmış.
7.36m boyunda, 2.65 genişliğinde, 2005 model center console bir tekne.
Tekne oldukça donanımlı; elektrikli ırgat, duş, flaplar (trim tab), su altı ve havuzluk led aydınlatmalar, müzik sistemi, tik yüzme platformu, katlanır merdiven vs. mevcut.
Teknenin eski sahibi çok yakın zamanda tekneyi elden geçirdiği için tekne çok iyi durumda. Minderler vs yepyeni.

Bizim aldığımız aşağıdaki linklerdeki teknenin outboard motorlu versiyonu.
(link)
(link)

Tekneyi bugün İstanbul'dan yüklettik, yarın Alanya'ya indiriyoruz.
T-Top, kayak direği, kamışlıklar, projektör gibi ilaveler yaptırmayı düşünüyorum.

Değerli fikirlerini sunan, tekne alternatifleri öneren herkese tekrar çok teşekkürler!

Son düzenleme:
Back