Eşim için LRF Takımı Yorumlarınız

Kumsalda balığı havaya kaldırmadan çekme olanağınız varsa kepçe olmasa da balığı alabilirsiniz. Ama kayalık meralarda avlanıyorsanız ( ki lrf nin uygulaması genelde kayalık meralar ) balığı almak için mutlaka havaya kandıracağımızdan misina ve kamışı korumak için kepçe ile almak şart.

Haydaaa 🙂) serti yumusagi mi cikti simdide.Zaten zor buldum sitenin birinde .. Galiba serti iyidir diye dusunuyorum ozaman.ufak oynatmalarda aninda tepki ne dersiniz ? Sitenin hayri icin alcam denicem , bukucem , evircem cevircem videoya cekcem 🙂)

kamış Lineaeffe Forward 2.10 - atar 3-12
makina shimano hyper loop 1000 fb
misina powerline extreme 0.18 (100mt)
yanında mebaru pembe mutant beyaz 1 adette kendo baby jig ve 5li yıldız zoka 193tlye aldıgım seti 160 tlden vericem.
ayrıyetten daha önce yurt dışından getirttiğim değişik slikonlar 3 paket kokulu slikon ve 2 adet karideste fiyata dahildir
fiyatlarını araştırabilirsin daha bugün aldım ama özel nedenlerden dolayı satmak zorundayım bi kere bile suya girmedi. faturası ile beraber göndericem kargo parasını alıcı öder.

kamış Lineaeffe Forward 2.10 - atar 3-12
makina shimano hyper loop 1000 fb
misina powerline extreme 0.18 (100mt)
yanında mebaru pembe mutant beyaz 1 adette kendo baby jig ve 5li yıldız zoka 193tlye aldıgım seti 160 tlden vericem.
ayrıyetten daha önce yurt dışından getirttiğim değişik slikonlar 3 paket kokulu slikon ve 2 adet karideste fiyata dahildir
fiyatlarını araştırabilirsin daha bugün aldım ama özel nedenlerden dolayı satmak zorundayım bi kere bile suya girmedi. faturası ile beraber göndericem kargo parasını alıcı öder.

Çok teşekkürler ve gerçekten güzel set ve fiyat ancak bende taksite böldürmek zorundayım.Tekrar teşekkürler.

kamış on numara makinayı 1000 lik al derim mesela shimano catana olabilir yedek kafasıda var misina karıştığında kafayı değiştirmen yeterli keyfine bakarsın lrf olayında karışma sorunu ilk zamanlarda çok yaşabilirsin

Samet bu fladeni LRF sayfasına sordum millet pek iyi konuşmadı hemen alma yada gerek bizim forumdakiler gerek genel olsun..Favorite yada mebaru alıp geniş geniş kullanmak en iyisi nede olsa 9 taksite kadar yolu var

Back