Bulundu Eski kasa vanquish c3000

stratejist

Aktif Üye
Tepki
421
Ödül
73
Arkadaşlar merhabalar, eski kasa c3000 vanquish arıyorum. Elinde olup satmak isteyen arkadaşlar var ise görüşmek isterim 😉

Ilgilenip iletişime geçen arkadaşlara teşekkür ederim ama 4000lik olanı değil de 3000lik olanını istiyorum, bir de yüksek devirli xg olan degil de devri 5.2.1 olan versiyonla ilgileniyorum 😉

Bi arkadaşımda 2016 kasa Vanquish var sıfır kullanılmamış 6:0 devirli.. 🙂

Tam istediğim kasa ve devir 🙂 🙂 o devirle levreklere slalom yaptırırım artık 🙂
Şaka bir yana geçenlerde sattığınız makinayı biliyorum Taha bey, Allah daha iyilerini kullanmanızı nasip etsin. Keyifli avlar dilerim 😉

eskı kasa derken bundanmı ıstıyorsunuz..
(link)

Evet Buğra bey fotoğrafını koyduğunuz makina aradığım şeyin ta kendisi oluyor 😉 Sizde ya da bir tanıdığınızda bu makinadan mevcutsa ve makinayı satma gibi bir olasılığınız varsa görüşmek isterim 😉

Bende var ama satmam. Bulana kadar göbeğim çatladı.
Levrek avı için düşünüyorsanız kesinlikle doğru seçim

Bende var ama cok kararsızım.bu sezonda bos gecerse satmayı dusunuyorum hem spın kamısı (daiwa rnessa) hemde makınayı(vanquıshc3000f).
Lrf su an ıcın baya agır basıyor.

Sanırım ülkedeki en temiz ve en sıfıra yakın ikinci el vanquish c3000'in sahibi oldum 🙂
Öncelikle başka bir konuda muhabbet ederken hiç beklenmedik şekilde elinde aynı makinadan olduğunu söyleyip yoğun ısrarlarım sonucunda ve biraz da istediği "o üst düzey kamışa" sahip olmak uğruna elindeki makinayı bana satmak zorunda kalan hatırlı dostuma, akabinde bana bu makinayı bulmak için türlü yerlere haber salan kadim dostlarıma, konuyla ilgilenip mesaj gönderen forumdaşlara ve özelden yazışmamıza rağmen bir türlü mutlu sona ulaşamadığımız tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah..

Back