hızır şeref gültekin
Daimi Üye
fabrikada makine arızaya bağlayınca 🙂
iş stresinden kendimizi dağlara vuralım dedik
farika da bir arkadaşım var ultra kılıbık 😀 adam gitmiş bi yaylaya
ir anlatışı var aklım yerinden çıktı abi öyle alabalık var nah bacak kadar yakaladım 😎 enim gözler fırıldamaya başladı zaten balıksızlık başımıza vurmuş
hadi dedik çıktık yola yanıma nam ı diyar dere kunduzu Hamdi mi aldım
iyi alabalıkçıdır kendisi benim levrek ekürim 🙂 yayalaya çıkmamız uzun sürdü ilk defa bir balık için uzun yol katedecektim sahilden uzaklaştıkça Anadolu insanımızın çilesini anladım iz 26 derece görünce sıcak derken az arkamızda 38 derecede hemde o buhran sıcak esen rüzgarlarda yaşıyorlarmış 😱
sıcak yolları katetmemiz uzun sürdü yolu bilen birisini beklemek zorunda kaldık o sırada yanda akan derede kasna avladım biraz (link)
resim atacağım ama sürekli hata ile karşılaşıyorum admin lerime duyrulur
iş stresinden kendimizi dağlara vuralım dedik
farika da bir arkadaşım var ultra kılıbık 😀 adam gitmiş bi yaylaya
ir anlatışı var aklım yerinden çıktı abi öyle alabalık var nah bacak kadar yakaladım 😎 enim gözler fırıldamaya başladı zaten balıksızlık başımıza vurmuş
hadi dedik çıktık yola yanıma nam ı diyar dere kunduzu Hamdi mi aldım
iyi alabalıkçıdır kendisi benim levrek ekürim 🙂 yayalaya çıkmamız uzun sürdü ilk defa bir balık için uzun yol katedecektim sahilden uzaklaştıkça Anadolu insanımızın çilesini anladım iz 26 derece görünce sıcak derken az arkamızda 38 derecede hemde o buhran sıcak esen rüzgarlarda yaşıyorlarmış 😱
sıcak yolları katetmemiz uzun sürdü yolu bilen birisini beklemek zorunda kaldık o sırada yanda akan derede kasna avladım biraz (link)
resim atacağım ama sürekli hata ile karşılaşıyorum admin lerime duyrulur
Dosyalar
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: