Eşkina Avı Organizasyonu 13.04.2013 ( Pendik )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar yer konusunda, (Hunter ) MustafaBey'inde sözünü ettiği gibi geçtiğimiz günlerde merada eşkina alanlara şahit oldum. ve diğer taraftan koçtaş karşınında kalabalık olduğunu gözlemledim. Benim düşüncem balık alsakta almasakta en azından forumdan tanıdığımız arkadaşlarımızla bir arada olmak bile güzel olur diyorum...

Hasan bey çok isabetli bir açıklama yaptınız.
Benim kanaatimde bu yönde,kalabalık olmasın diyorsanız aynı yerimizde kalalım,Koçtaş karşısındaki kalabalığı düşünemiyorum.

Arkadaşlar, özelden katılacak arkadaşlara sordum. Hepsi Pendik konusunda hemfikir. Öncelik olarak avlağın rahat olması önemli dediler.

Buluşma noktasını ve haritayı yolladım. Yarın orada buluşuruz. 🙂

ben dün akşam bülent ecevit kültür merkezinin oradan deneme yaptım..4 tane eşkina çıktı saat 21.00 den sonra şamandıralar da hareket kesildi..mezgit çok, boru kurtlarını talan ediyorlar.. o yüzden teke olursa yem seçimi daha iyi olur..

ben dün akşam bülent ecevit kültür merkezinin oradan deneme yaptım..4 tane eşkina çıktı saat 21.00 den sonra şamandıralar da hareket kesildi..mezgit çok, boru kurtlarını talan ediyorlar.. o yüzden teke olursa yem seçimi daha iyi olur..
Buluşma noktasını aldın değilmi Ozan 🙂

Hasan bey çok isabetli bir açıklama yaptınız.
Benim kanaatimde bu yönde,kalabalık olmasın diyorsanız aynı yerimizde kalalım,Koçtaş karşısındaki kalabalığı düşünemiyorum.

Evet Mustafa bey benimde demek istediğim yer konusunda Pendik'te hemfikir olduğumdur.. Kartal koçtaş ve civarı milletin kırlangıç ve kalkan denemeleri yaptıkları mera şu an arkadaşlarım yaklaşık bir aydır hergün o şeride çıkıyorlar . bugüne kadar alabildikleri bir kalkan birkaç vatostan ibaret.geceleri gelincik alıyorlarmış. en azından Pendik'teki mera kalabalık,gürültü olmaması nedeni ile eşkina için avantaj olabilir kanaatindeyim.

Katılımcı arkadaşlara duyuru,
Buluşmamız biraz erken olacak,saat 16-00 gibi olacak ve yanınızda mümkünse getirmeniz gerekenler,

-Mangal
-Mangal kömürü
-Yiyecek ve içecekleriniz
-Hedef balık için takımlar

Bunları unutmazak güzel bir gün bizi bekliyor. 🙂

Arkadaşlar bu akşam yine aynı merada yaklaşık ikibuçuk saat deneme yaptım bir adet orta boy kikla va birde eşkina aldım. umarım yarın görüşmek üzere ....

Dosyalar

• Fotoğraf007.jpg
    Fotoğraf007.jpg
    47.8 KB · Okunma: 5
  • Fotoğraf008.jpg
    Fotoğraf008.jpg
    52 KB · Okunma: 4
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back