Eşkina Balığı Avı ve Av Teknikleri

Bu faydalı paylaşım için teşekkürler.

bu mevsimde anadolu yakasında eşkina alan var mı yada bir yerlerde oltaya vurmaya başladı mı haberi olan varsa haber verirse sevinirim rasgele herkese

cumartesi gece avrupa yakası eşkina denemem yine boş çıktı.dip ve şamandıralı takımı bir öncekinin aksine kaya kurdu ile yemledim.daha önce karides büyüklüğündeki tekelere vuruş bile alamamıştım.ama cumartesi gecesi merayı tutturamadım sanırım.havalar az ısınsa dalıp bulacam gündüzden yerlerini 🙂

ben gecen günlerde pendikte 3 gece ardarda eşkinaya çıktım ama iskorpit ve gelincikten başka birşey alamadım bakalım bir hafta sonra tekrar deneyeceğim nasip herkese rasgele

cumartesi gecesi bizde bir deneme yaptık misafirimle birlikte gittik vakit geçirmeye 3 adet aldık, geçen seneye oranla daha hareketli eşkina fakat boyut olarak tatmin etmeyebilir.

ben gecen günlerde pendikte 3 gece ardarda eşkinaya çıktım ama iskorpit ve gelincikten başka birşey alamadım bakalım bir hafta sonra tekrar deneyeceğim nasip herkese rasgele
Zaman zaman ben de Pendik civarında denemeler yapıyorum. Ama ben de henüz siftahı yapamadım.

Sen de alırsan, bizlere haberirsen beraber çıkarız 🙂

Back