Eşkina Balığı Avı ve Av Teknikleri

cumartesi gecesi bizde bir deneme yaptık misafirimle birlikte gittik vakit geçirmeye 3 adet aldık, geçen seneye oranla daha hareketli eşkina fakat boyut olarak tatmin etmeyebilir.

abi 3 tane eşkina mı aldın aldıysan eşkina sezonu başlamıştır demek

Zaman zaman ben de Pendik civarında denemeler yapıyorum. Ama ben de henüz siftahı yapamadım.

Sen de alırsan, bizlere haberirsen beraber çıkarız 🙂

beraber çıkmayı bende isterim abi bakalım haftaya tekrar yoklamaya devaö edeceğim eğer rasgelirse haberdar ederim

s.a. ben istanbulda eşkina vaı yapmak istiyorum nerelerde bu avı yapabilirim acaba bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar.teşekkür ederim

s.a. ben istanbulda eşkina vaı yapmak istiyorum nerelerde bu avı yapabilirim acaba bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar.teşekkür ederim

a.s. sanada. Açıkcası benimde niyetim var. Kayalıkları seven bir balık olduğuna göre aklıma ilk cadde bostan - maltepe sahili geliyor. Diğer bir seçenekte beykoz poyrazköy tarafı. Denemedim hiç ama zeminin kayalık olduğunu biliyorum sadece. Bu yakışıklı akıntılı sularda mı olur yoksa körfez yapmış kuytularda mı olur onuda bilmek lazım. Tabi son olarak Teke yakalamayı öğrenmek lazım ve nerelerden yakalandığını. Zira boru kurdu bulmak biz acemiler için biraz zor maalesef 🙁 siz üstatlardan cevap bekliyoruz 🙂

Paylaşım çok güzel usta devamını bekleriz..

Sizlere iki avlak vereyim Kartal koçtaş karşısı ,yine Kartal Bülent Ecevit kültür merkezi karşısı ama bu mevsimde olurmu balık derseniz umutlu değilim ..

eşkına akıntıda olmaz sakin kıyılar ,ve kayalık bölgeler yaşam alanıdır suların ısınması ,ile beraber kıyıdaki kayalara yuvalanır ,havyarını attıktan sonra derin sulardaki kayalık bölgelere geri döner ,buda dip not olarak aklınızda olsun 🙂

a.s. sanada. Açıkcası benimde niyetim var. Kayalıkları seven bir balık olduğuna göre aklıma ilk cadde bostan - maltepe sahili geliyor. Diğer bir seçenekte beykoz poyrazköy tarafı. Denemedim hiç ama zeminin kayalık olduğunu biliyorum sadece. Bu yakışıklı akıntılı sularda mı olur yoksa körfez yapmış kuytularda mı olur onuda bilmek lazım. Tabi son olarak Teke yakalamayı öğrenmek lazım ve nerelerden yakalandığını. Zira boru kurdu bulmak biz acemiler için biraz zor maalesef 🙁 siz üstatlardan cevap bekliyoruz 🙂

Paylaşım çok güzel usta devamını bekleriz..

İçimden bir ses özel mesajlarına bakman gerektiğini sölüyor. 😀
Yoksa bi petrole uğrasan iyi edersin. :d

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
S.a arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle verdiğiniz güzel bilgiler için herkese teşekkür ederim.Bu c.tesi bende arkadaşlarımla beraber balığa çıktım.Önce eminönüne giderken çatladıkapı mevkiinde yemli mırmır balığı için attık ama iki tane gelincik yakaladık.Balığı bilmediğim için önce şüpheyle yaklaştım ama güzel bi balıkmış ordanda boğaza geçtik.Bebekten biraz daha ilerde mırmıra attığımız takımın aynısıyla attık ama ordan çok güzel bir tane eşkina çektim 🙂) tabi balık isimlerini bilmediğimiz için her gelen balığa değişik bi isim verdi.O gün 1 tane eşkina çektim başka çekemedim ama çok güzel bi balık ve siteniz sayesinde işin inceliklerini öğrendim.Yani anlıcanız 1 tane eşkina balığı bu güzel siteyi bulmama vesile oldu

Back