Eskinalar mirmirlar bol bu sezon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan orhanyurt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

orhanyurt

Aktif Üye
Tepki
3
Ödül
28
Deniz biraz bulalikti bu sezon.sabah saatleri net gorusten faydalanarak birkac eskina vurdum.iki gece canli tekeyle eskina ve mirmir aldim .mirmir bu sezon oldukca boldu.fakat arkadaslar rahat birakmadi beni.yinede guzel gunler yasadim.zezon finali yaklasti.

Rastgelsin Orhan abi.. 🙂

Nerelerdesin?

Eee hani resimler? 🙂
Hadi gel artık özledik,resim eklemeyi unuttun sanırım,tamamını toparla öyle ekle doyalım biraz balığa. 🙂

Deniz biraz bulalikti bu sezon.sabah saatleri net gorusten faydalanarak birkac eskina vurdum.iki gece canli tekeyle eskina ve mirmir aldim .mirmir bu sezon oldukca boldu.fakat arkadaslar rahat birakmadi beni.yinede guzel gunler yasadim.zezon finali yaklasti.

Eee hani resimler? 🙂
Hadi gel artık özledik,resim eklemeyi unuttun sanırım,tamamını toparla öyle ekle doyalım biraz balığa. 🙂

Resimleri nasil atyorduk ekleyemedim

Resimleri nasil atyorduk ekleyemedim

Yahu valla uzun nasıl anlatıyım,yarın sabah çok erken kalkacam İzmir'e uçacağım,kusura bakma ben bunu Hamdi'ye rica ediyim. 🙂

Hamdi'cim bir yarımcı ol sana zahmet,Yada ilk gören yardımcı olsun. 🙂

Orhan abi şu linkdeki konuyu okursan rahatca yapabilirsin diye umuyorum.

(link)

Rastgelsin Orhan abi.. 🙂

Nerelerdesin?[/QUOTE

Armutludayım hamdi kardeşim.sezon sonu yaklastı.cepten konu actım.resimleri yukleye medim.en kısa zamanda eklerim.asıl sen nerelerdesın.hızına yetisen bi hunter olur.🙄

Back