Eskisehir Dev Sazanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CrafterTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CrafterTR

Yeni Üye
Tepki
5
Ödül
5
Merhabalar eskisehir de av yapanlar bilir sıcak havalar da dev 6-7 kiloluk sazan lar suyun üzerinde günesleniyor kiyiya 2 metre bu baliklara heves salip boili atıyorum misir atıyorum ama balik yemin yanından gecip gidiyor bu balıkları avlama in yöntem ini bilen varmı kepçe düșündüm ama baliklar çok büyük kepceyi görürse kaçar diye düşünüyorum üstad larim tavsiyenizi almak isterim

Ciddi konuşayım disi ve yumurtası varsa söz bırakıcam zaten genellikle at cek kasna avlıyorum büyük küçük farketmeden bırakıyorum
Kasna yakala bırak yapan biri için kepçe ile sazan avlamaya çalışmayı anlayamadım ben..

Bence o sazanları izleyerek keyif yapın.

Bowfishing ve serpme geliyor aklıma.
Biz amatör balıkçı mıyız, etçi mi?
Serpme nedir yahu.. İç sularda kullanılması yasaktır serpmenin.
Denizde de sadece yemlik amaçlı kullanılabilir.

Ayrıca ok da zıpkın yerine geçer ki bu da iç sularda kullanılması yasak olan bir malzemedir.

Almanyada humbolt civarında bir gölde aynı durumu yaşadım. Yemekhanedeki garnitürü elimle veriyordum onlarda sevme mesafesine gelip yemi yiyip gidiyordu. Tabi benim bahsettigim balıklar cok irilerdi pulları bile yaşlılıktan dökülüyordu. 10 kg+

Biz amatör balıkçı mıyız, etçi mi?
Serpme nedir yahu.. İç sularda kullanılması yasaktır serpmenin.
Denizde de sadece yemlik amaçlı kullanılabilir.

Ayrıca ok da zıpkın yerine geçer ki bu da iç sularda kullanılması yasak olan bir malzemedir.

Bilmiyordum, uyarınız için teşekkürler.

Back