Esnek misina mı sert misina mı?

aynı ıpın bırde 0,23 mm aldım sok ıcın 250 gr kursun da hıc sıkıntı yasamadım 0,20 mm yerıne 0,23 mm alsan daha guzel olur kanımca.
@shimano Vural kardeş ipi ipe şoklarken hangi düğümü kullanıyorsun ? Biliyorsun aynı ipden bende aldım o kadar ince ki şokda hangi düğümü kullansam sıyrılıyordu, double uni knot bir nebze tuttu ama daha denemedim.

@shimano Vural kardeş ipi ipe şoklarken hangi düğümü kullanıyorsun ? Biliyorsun aynı ipden bende aldım o kadar ince ki şokda hangi düğümü kullansam sıyrılıyordu, double uni knot bir nebze tuttu ama daha denemedim.

hayırlısı olsun abı gule gule kullan yenı orgu mısınanı abı ben ıpe ıp şok yaparken FG KNOT yapıyorum.

Balikcilikta ne kadar dugum varsa hepsini sorunsuz yaparim amma bi su fg knotu beceremedim yahu

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim herhangi bir tercihim yok fark etmez benim için. Misinam olmadığı için 🙂 kördüğüm açılmaz derler, bu düğümü görseller düğüm manyağı olurlar 🙂 özellikle şu zor olanları 😀

Benim herhangi bir tercihim yok fark etmez benim için. Misinam olmadığı için 🙂 kördüğüm açılmaz derler, bu düğümü görseller düğüm manyağı olurlar 🙂 özellikle şu zor olanları 😀
Aslinda bende pek onemsemiyorum ipi iple sokluyorum uzun surelide patlama catlama olmadigi icin degistirmiyorum. Ama ozellikle civi gibi havada en pratik dugum cok iyi oluyor

Balikcilikta ne kadar dugum varsa hepsini sorunsuz yaparim amma bi su fg knotu beceremedim yahu

Bunu izleyince çok basit duruyor bence 3 denemede eliniz alışır ki zaten sizde izlemişsinizdir ama özellikle bu video benim hoşuma gitmişti.

Back