ensaraydin
Daimi Üye
aynen abi aynen 🙂1 ayı bulmaz ya en gec 20 gun ıcınde elınde olur zaten senın buyukcekmeceden uskudara gecmende 20 gunu bulur 🙂
aynen abi aynen 🙂1 ayı bulmaz ya en gec 20 gun ıcınde elınde olur zaten senın buyukcekmeceden uskudara gecmende 20 gunu bulur 🙂
@shimano Vural kardeş ipi ipe şoklarken hangi düğümü kullanıyorsun ? Biliyorsun aynı ipden bende aldım o kadar ince ki şokda hangi düğümü kullansam sıyrılıyordu, double uni knot bir nebze tuttu ama daha denemedim.aynı ıpın bırde 0,23 mm aldım sok ıcın 250 gr kursun da hıc sıkıntı yasamadım 0,20 mm yerıne 0,23 mm alsan daha guzel olur kanımca.
@shimano Vural kardeş ipi ipe şoklarken hangi düğümü kullanıyorsun ? Biliyorsun aynı ipden bende aldım o kadar ince ki şokda hangi düğümü kullansam sıyrılıyordu, double uni knot bir nebze tuttu ama daha denemedim.
Gerçekten zor bir düğüm.Balikcilikta ne kadar dugum varsa hepsini sorunsuz yaparim amma bi su fg knotu beceremedim yahu
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen o yuzden albright ve uni knotu genel olarak kullaniyorum hem pratikler hemde saglamlarGerçekten zor bir düğüm.
Benim tercihim de üni knot, tercih sebebi kolay olması deniz kenarında hemen yapılabiliyor olması.Aynen o yuzden albright ve uni knotu genel olarak kullaniyorum hem pratikler hemde saglamlar
Aslinda bende pek onemsemiyorum ipi iple sokluyorum uzun surelide patlama catlama olmadigi icin degistirmiyorum. Ama ozellikle civi gibi havada en pratik dugum cok iyi oluyorBenim herhangi bir tercihim yok fark etmez benim için. Misinam olmadığı için 🙂 kördüğüm açılmaz derler, bu düğümü görseller düğüm manyağı olurlar 🙂 özellikle şu zor olanları 😀
Balikcilikta ne kadar dugum varsa hepsini sorunsuz yaparim amma bi su fg knotu beceremedim yahu