Exceler, Fuego, Prorex V, Regal Lt 3000 makineler.

ahmetreha61

Yeni Üye
Tepki
28
Ödül
15
Selamlar herkese 11.11 furyasına merhaba diyoruz ve iaraf girişimlerini başlatıyoruz.
Exceler, Fuego, Prorex V, Regal Lt 3000 makineler atasında kararsız kaldım. Açıklamalar kısmında birbirinden pek fark yok. Ağırlık aynı, drag aynı, sarım hızı, aklınıza ne geliyorsa aynı dipten başa 300 400 tl arası bir fiyat farkı var.
Levrek avları için hangisini neden tercih etmeliyim?

Teşekkür ederim siz olsanız bu bilgiler ışığında (ben pek yorumlayamadım?)
Hangi makineden yana tercih kullanırdınız?

XH olmayan 3000 lik bir Fuego işinizi görür düşüncesindeyim.
Merhabalar, bende spin için Makina arıyorum.daiwa Crossfire 270 10-40 kamış ile kombinleyeceğim. N11 üzerinden 300-400 bandında hangi makinaları önerirsiniz? Hedef balıklar lüfer,levrek, palamut,turna vb

Bu makinayı gözüme kestirdim ben düşünceniz nedir?
(link)

@Çaça
@ahmetreha61

Aşağıdaki tablolarda detaylı bir gösterim var:

111151 dosyayı görüntüle111152 dosyayı görüntüle
Kendi şahsi düşüncem LT makineler bir geçiş sürecinde. Teknolojinin daha tam oturmadığını düşünüyorum özellikle orta ve alt segmentlerde.
Ekipmanlarım arasında Shimano, light makinelerde var ancak kamış ile denge konusunda light makinelerde sıkıntı yaşadım. Ayrıca bana sağlamlık hissi veremediler.
Tekrar emektar 300 gr. ağırlığı olan Daiwa Ninja 3000a'ya döndüm. Elimdeki kamışlarla dengeli bir makine.
Size de önerim kamışınızla dengede olacak makinelere bakmanız.

Kendi şahsi düşüncem LT makineler bir geçiş sürecinde. Teknolojinin daha tam oturmadığını düşünüyorum özellikle orta ve alt segmentlerde.
Ekipmanlarım arasında Shimano, light makinelerde var ancak kamış ile denge konusunda light makinelerde sıkıntı yaşadım. Ayrıca bana sağlamlık hissi veremediler.
Tekrar emektar 300 gr. ağırlığı olan Daiwa Ninja 3000a'ya döndüm. Elimdeki kamışlarla dengeli bir makine.
Size de önerim kamışınızla dengede olacak makinelere bakmanız.
Hocam yukarıda etiketledim sizi. Bana ne önerirsiniz yarın alayım.

Merhaba ipin sadece daiwa ve shimano da sorunsuz çalışıcağına katılmiyorum , ben kendime bu makinayı aldım (link) ip olarakta (link) bunu kulandım ilk defa ip misina kulandığım halde hiç bir dolaşma ve kuş gözü olmadı 3-4 saatte at çek yaptım.

Son düzenleme:
Hepsini kullanmış birisi olarak Feugo 3000 DC işinizi fazlasıyla görür. Elinize aldığınızda şıklık ve zerafet, hafiflik mükemmel. Çok seveceksiniz. 0.14 kaliteli bir ip misina ile mükemmel olacaktır.

Back