Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eylül Levregi..

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba,
Eylul basindan beri hava son derece sicak, carsaf gibi sakin bir deniz ve baliksiz gunler gecirdim Akcakoca'da.. Cok nadirde olsa arada lufer alanlar var, gecede 1 ya da 2 tane kadar.. Deniz cok sakin olunca insanin levrege gideside gelmiyor, cam gibi su icinde sans burada baya dusuk oluyor.. Bu aksam ustu hafif ruzgar cikti, camdan denize baktim ve denizde hafif bir calkalanma gordum, hemen takimlari yanima alip solugu merada aldim.. Mera karismis, hafif ve koyu bulanikliklar var ve dalga boyu cok musait.. Aksam 6 gibi atmaya basladim, en son levrek takibi aldigim yerde baya bir su ustu denedim ancak verim alamadim, sonra banko sahtem ile denedim ancak ona da cok yosun takildi, tam aman yeter be derken daha once sadece bir kez suya attigim kendo sahteyi cikardim, niyetim hem sahteyi denemek, hem de beyaz rengi ile bulanik suda dikkat cekecek olan sahteyle baligi bulusturmakti.. Daha once levrek yakaladigim yerde basladim denemeye, sahteye hem yosun cok az geliyor, hem guzel aksiyonla geliyordu, yavas yavas yuruyup dolasmaya karar verdim, aklimda ilerde suyun icinden gozuken kayanin sagina soluna atmak var.. Yavas yavas ilerledim, ayaklarim sonunda kumsala degdi ve tam istedigim yerdeydim.. Gunes batmaya yakin, deniz hafif calkantili ve bulanik, hersey yerli yerindeydi.. Tam o sirada hafif bir vurus, ben heralde lufer gibi birsey takildi dedim, kamisi dikip indirmek arasinda giderken balik kalama almaya basladi, o an anladim levrekle karsi karsiya kaldigimi.. Kamisi hemen diktim ve kalamami kontrol ettim, kalama acik, balik sahteye yapisik, hersey yolundaydi.. Nerdeyse 10 metre uzagimdaydi, yavas yavas sarmaya basladim, bana dogru bir geliyor bir gidiyordu, az daha kalamayi kapatip yavas yavas geri dogru yurumeye basladim, balik kumsala gelmek uzereydi son anda gene cirpindi ve biraz daha uzaklasti.. Kalamayi az daha kisip bu sefer disari cikardim.. Yanimdaki penseyle tuttum baligi agzindan ve sahte o an cikti, meger igneler baliga saplanmamis bile, sadece agzini kapali tuttugu icin duruyormus.. Bu basima daha once de gelmisti ama bu kadar kolay cikmamisti sahte.. Nasip dedikleri boyle birseymis.. Bu heyecani yasatan balik 1kg40gr geldi, boyu ise 46cm.. Daha buyukleri sizlere nasip olsun..
Daiwa Tournament Ags 2.74
Shimano Vanquish C3000
Kendo Haryu

Ekli dosyalar

fishbone_team

Aktif Üye
Adı
Engin
çok güzel tebrikler, insallah bir gün bize de nasip olur.

stratejist

Aktif Üye
Adı
ÖZDEMİR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Balık güzel ama makina ondan çok daha güzel görünüyor bence:) Tebrik ediyorum:harika:

Fisher81

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrik eder; başarılarının, bir ay kadar süredeki 4 (artık sayamıyorum ama sanırım 4 oldu :D ) provadan sonra artık trofe bir levrek ile devam etmesini dilerim :)

Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın... :rolleyes:

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Tebrikler, daha iyileri denk gelir inşallah,
İğne olayıda, ilginç...Kısmet işte , varsa kısmetin alırsın..kısmetin bol olsın

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
çok güzel tebrikler, insallah bir gün bize de nasip olur.
Tesekkur ederim, insallah :)
Balık güzel ama makina ondan çok daha güzel görünüyor bence:) Tebrik ediyorum:harika:
Tesekkurler, bakimini yapip topuzu takinca balik almaya basladim :)
Tebrikler çok güzel bir av olmuş.
Tesekkur ederim Esref abi.
Maşallah devami rast gelsinnn
Tesekkur ederim.
Keyifle ortak olduk, tebrikler
Sagolun, darisi sizinde basiniza :)
Tebrik eder; başarılarının, bir ay kadar süredeki 4 (artık sayamıyorum ama sanırım 4 oldu :D ) provadan sonra artık trofe bir levrek ile devam etmesini dilerim :)

Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın... :rolleyes:
Sabah gene gittik, ancak rasgelmedi.. Trofe sevdam yok acikcasi ama olursa da hayir demem :) bununla 4 oldu, bakalim baska denk gelecek mi..
Tebrikler, daha iyileri denk gelir inşallah,
İğne olayıda, ilginç...Kısmet işte , varsa kısmetin alırsın..kısmetin bol olsın
Nasip olayi tam boyle birsey iste, daha once de kilo ustu eşkina denk gelmisti, igne agzinda duruyordu ve o baligi 1 metreden fazla sudan kesmek zorunda kalmistim, cirpinsa sudaydi ama beklemisti zavallim :)
Tesekkur ederim..